Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asociatia Alburnus Maior refuza comisia parlamentara privind proiectul Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Asociatia Alburnus Maior refuza comisia parlamentara privind proiectul Rosia Montana

Asociatia Alburnus Maior, principala organizatie care se opune proiectului minier de la Rosia Montana, refuza sa participe la lucrarile comisiei parlamentare care urmeaza sa dezbata legea propusa de Guvern. Reprezentantii asociatiei sustin ca rolul comisiei este acela de a cosmetiza unele puncte ale legii prin amendamente. continuă pe Adevărul

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Valcov este presedintele Comisiei de Administratie din Senat. Initial, social-democratii optasera pentru a-l sustine pe aceasta functie pe deputatul PSD, Iulian Iancu, seful Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Iancu nu a avut sprijinul colegilor deputati din grupul PSD. Parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie speciala parlamentara sa aiba 21 de membri, din care 8 .

Surse: Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, potrivit unor surse politice din PSD citate de Mediafax. Valcov este sustinut de social-democratii care au preluat.

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Presedintele de sedinta, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, a precizat ca functia de.

PDL nu va desemna niciun membru in Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

PDL nu sustine infiintarea unei Comisii speciale in Parlament privind proiectul de lege referitor la Rosia Montana si precizeaza ca nu va desemna niciun membru in aceasta comisie. Referitor la.

Alburnus Maior: Comisia speciala pentru Rosia Montana are concentratie mare de cianura

Asociatia Alburnus Maior atrage atentia asupra gravului afront adus societatii civile de eventuala nominalizare in orice tip de comisii parlamentare a unor oameni politici cu un discurs deja vocal prin care enunta propaganda companiei miniere, se arata intr-un comunicat de presa.

Comisia speciala privind Rosia Montana se reuneste in prima sedinta: Membrii acesteia vor decide daca se vor deplasa in Alba

Comisia parlamentara speciala pe proiectul de lege privind Rosia Montana se reuneste, miercuri, in prima sedinta, dupa ce mati a fost constituita in plenul parlamentului. Membrii acestei comisii, parlamentar.

Comisia speciala nu stie cu cine sa discute in Piata Universitatii privind proiectul ...

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis ca joi, 26 septembrie, la revenirea de la Rosia Montana sa aiba o discutie si cu protestarii din Piata Universitatii, insa deocamdata nu stiu pe cine sa invite, intrucat nu se cunosc liderii manifestantilor, transmite Mediafax. Citeste si Basescu: Nu e nevoie sa vina 200. 000 de oameni in strada pentru a rezolva subiectul Rosia Montana.

Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Update 17:13 Parlamentarii au aprobat, azi, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5 impotriva si 15 abtineri, infiintarea Comisiei speciale pentru proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana, potrivit surselor de presa.

Partidul isi va asuma luarea unei decizii privind proiectul Rosia Montana

Partidul Social Democrat PSD) isi va asuma luarea unei decizii privind proiectul minier de la Rosia Montana, precizeaza deputatul Marian Neacsu, apreciind ca este foarte important ca acest proiect care treneaza de 15 ani sa aiba o solutionare, conform surselor de presa.

PDL a parasit plenul in timpul discutiilor privind proiectul Rosia Montana

Update 16:39 Parlamentarii PDL au parasit sala in timpul dezbaterilor privind proiectul minier de la Rosia Montana, arata sursele de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )