Libnet.ro
UNICEF

18:15

Comisia speciala nu stie cu cine sa discute in Piata Universitatii cu privire la ...

România Liberă România Liberă,
Comisia speciala nu stie cu cine sa discute in Piata Universitatii cu privire la ...

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis ca joi, 26 septembrie, la revenirea de la Rosia Montana sa aiba o discutie si cu protestarii din Piata Universitatii, insa deocamdata nu stiu pe cine sa invite, intrucat nu se cunosc liderii manifestantilor, transmite Mediafax. Membrii comisiei speciale au convenit, miercuri, in prima sedinta, sa stabilesca luni cine vor fi reprezentantii invitati la audieri in Parlament din randul protestatarilor din . continuă pe România Liberă

Comisia speciala nu stie cu cine sa discute in Piata Universitatii privind proiectul ...

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis ca joi, 26 septembrie, la revenirea de la Rosia Montana sa aiba o discutie si cu protestarii din Piata Universitatii, insa deocamdata nu stiu pe cine sa invite, intrucat nu se cunosc liderii manifestantilor, transmite Mediafax. Citeste si Basescu: Nu e nevoie sa vina 200. 000 de oameni in strada pentru a rezolva subiectul Rosia Montana.

Borbely: Attila Korodi ar putea fi desemnat de UDMR in comisia speciala pentru Rosia Montana.

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, afirma ca fostul ministru al Mediului Attila Korodi ar putea fi desemnat de Uniune in comisia speciala pentru Rosia Montana, declarandu-se dispus sa il ajute cu un sfat, transmite Mediafax. Borbely a declarat, luni, la Targu Mures, ca Uniunea va fi probabil reprezentata de fostul ministru al Mediului Korodi Attila in comisia speciala pentru analizarea proiectului de la Rosia Montana, care urmeaza sa fie constituita intr-o sedinta comuna a .

LIVE TEXT VIDEO Rosia Montana, a 15-a zi de proteste: Peste 10.000 de manifestanti in Capitala. Coloana de protestatari a revenit in Piata Universitatii

In jur de 200 de manifestanti s-au adunat, duminica dupa-amiaza, la fantana din Piata Universitatii, in cea de-a 15-a zi de proteste impotriva impotriva proiectului de lege ce da unda verde exploatarii de la Rosia Montana. Aceasta este a treia duminica consecutiv in care manifestantii ies in strada, iar mitingul este anuntat ca unul de amploare, cel putin pe retelele de socializare, fiind asteptate la protest cateva mii de persoane. Protestatarii scandeaza Uniti salvam Rosia Montana si au pancarte pe care scrie N-ai nevoie de aur ca sa stralucesti, Nu putem cumpara alta planeta, Sa vina presa sa-si scoatem lesa. Ca in fiecare duminica, manifestantii se pregatesc sa plece in mars spre unul dintre cartierele bucurestene. Proteste similare si in cele mai importante orase ale tarii, citeste mai mult aici. Ora 22:48: Coloana de protestatari s-a reintors in Piata Universitatii, oamenii ocupa incet-incet rondul de la Universitate. Ora 22:34: Biciclistii din grupul protestatarilor au ajuns in Piata Universitatii si dau ture in jurul rondului, cu steagurile ridicate. Ora 22:26: Protestatarii au ajuns in Piata Unirii si se indreapta spre Piata Universitatii, locul de unde au pornit in mars. Ora 22:19: Coloana de protestatari este aproape de Piata Unirii. Ora 21:23: Protestatarii au intrat pe Bulevardul Tineretului si se indreapta spre Piata Universitatii. Ora 21:05: Coloana de manifestanti a ajuns pe Calea Vacaresti. Ora 20:52: Un nou incident la miting: Cativa protestatari violenti s-au incaierat cu ceilalti manifestanti, nemultumiti ca mitingul nu se desfasoara in Piata Universitatii. Multimea scandeaza Fara violenta. Ora 20:42: Primul incident la miting: cativa protetatari au avut un conflict cu echipa unei televiziuni, acuzandu-i pe jurnalisti ca nu au transmis corect numarul participantilor la miting si ar fi spus ca este vorba despre 500 de manifestanti. Manifestantii i-au injurat pe jurnalisti. Ora 20:38: Cel putin 8. 000 de manifestanti potrivit estimarilor jandarmilor, potrivit estimarilor reporterului Hotnews. ro sunt 10. 000 de protestatari. Ora 20:25: Protestatarii se afla pe strada Nerva Traian si ar urma sa mearga pe Bulevardul Timpuri Noi, spre Tineretului. Ora 20:19: Se scandeaza Demisia!. Ora 19:50: In jur de 7. 000 de protestatari. In fruntea coloanei de manifestanti se afla biciclisti.

Comisia speciala si-a stabilit programul: Marti si miercuri, deplasare la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege Rosia Montana a avut astazi prima sedinta. Alesii au stabilit programul pentru saptamana viitoare, programand o vizita de doua zile in localitatea din Apuseni.

Comisia speciala si-a stabilit programul: marti si miercuri, deplasare la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege Rosia Montana a avut astazi prima sedinta. Alesii au stabilit programul pentru saptamana viitoare, programand o vizita de doua zile in localitatea din Apuseni.

Parlamentarii din Comisia speciala merg la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis astazi sa mearga peste o saptamana la fata locului, conform surselor de presa.

Parlamentarii din Comisia speciala merg la Rosia Montana. Vizita va dura doua zile

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au hotarat sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile, informeaza Mediafax. Comisia a fost.

Parlamentarii din comisia speciala vor merge la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Stire in curs de.

Parlamentarii din comisia speciala vor merge doua zile la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Marti seara sau dimineata ne vom .

Parlamentarii din comisia speciala vor merge doua zile la Rosia Montana: Acestia vor vorbi si cu protestatarii de la Universitate

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Marti seara sau dimineata ne vom .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )