Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Comisia speciala si-a stabilit programul: Marti si miercuri, deplasare la Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Comisia speciala si-a stabilit programul: Marti si miercuri, deplasare la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege Rosia Montana a avut astazi prima sedinta. Alesii au stabilit programul pentru saptamana viitoare, programand o vizita de doua zile in localitatea din Apuseni. continuă pe Adevărul

Comisia speciala si-a stabilit programul: marti si miercuri, deplasare la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege Rosia Montana a avut astazi prima sedinta. Alesii au stabilit programul pentru saptamana viitoare, programand o vizita de doua zile in localitatea din Apuseni.

Parlamentarii din comisia speciala merg la Rosia Montana peste o saptamana.

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului, vizita urmand sa dureze doua zile, transmite Mediafax. Marti seara sau dimineata ne vom deplasa la Rosia Montana, doua zile, miercuri si joi ne intoarcem. Vom avea intalniri cu toti reprzentantii, si ai minerilor, si ai firmelor, si ai autoritatilor si ONG-uri, care doresc sa participe, a precizat presedintele Comisiei, Darius Valcov. El a precizat .

Parlamentarii din comisia speciala vor merge doua zile la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Marti seara sau dimineata ne vom .

Parlamentarii din comisia speciala vor merge doua zile la Rosia Montana: Acestia vor vorbi si cu protestatarii de la Universitate

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Marti seara sau dimineata ne vom .

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Valcov este presedintele Comisiei de Administratie din Senat. Initial, social-democratii optasera pentru a-l sustine pe aceasta functie pe deputatul PSD, Iulian Iancu, seful Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Iancu nu a avut sprijinul colegilor deputati din grupul PSD. Parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie speciala parlamentara sa aiba 21 de membri, din care 8 .

Parlamentarii din comisia speciala vor merge la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Stire in curs de.

Comisia speciala nu stie cu cine sa discute in Piata Universitatii cu privire la ...

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis ca joi, 26 septembrie, la revenirea de la Rosia Montana sa aiba o discutie si cu protestarii din Piata Universitatii, insa deocamdata nu stiu pe cine sa invite, intrucat nu se cunosc liderii manifestantilor, transmite Mediafax. Membrii comisiei speciale au convenit, miercuri, in prima sedinta, sa stabilesca luni cine vor fi reprezentantii invitati la audieri in Parlament din randul protestatarilor din .

Borbely: Attila Korodi ar putea fi desemnat de UDMR in comisia speciala pentru Rosia Montana.

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, afirma ca fostul ministru al Mediului Attila Korodi ar putea fi desemnat de Uniune in comisia speciala pentru Rosia Montana, declarandu-se dispus sa il ajute cu un sfat, transmite Mediafax. Borbely a declarat, luni, la Targu Mures, ca Uniunea va fi probabil reprezentata de fostul ministru al Mediului Korodi Attila in comisia speciala pentru analizarea proiectului de la Rosia Montana, care urmeaza sa fie constituita intr-o sedinta comuna a .

Parlamentarii din Comisia speciala merg la Rosia Montana. Vizita va dura doua zile

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au hotarat sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile, informeaza Mediafax. Comisia a fost.

Parlamentarii din Comisia speciala merg la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis astazi sa mearga peste o saptamana la fata locului, conform surselor de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )