Libnet.ro
UNICEF

16:30

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ialomita propune carantinarea orasului Slobozia, de joi

Hotnews Hotnews,
 Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ialomita propune carantinarea orasului Slobozia, de joi

Comitetul pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ialomita a propus, miercuri, in sedinta, carantinarea orasului Slobozia, incepand de joi, de la ora 12. 00, pentru o perioada de 14 zile, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce decizii a luat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta in legatura cu pietele din Focsani. in Piata Moldovei se va institui si un sens unic

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a venit cu reglementari pentru limitarea pandemiei de SARS-COV 2 in pietele din Focsani.

Subprefectul Rares Macrea anunta ca se ia in calcul carantinarea municipiului Sibiu

Subprefectul Rares Macrea a declarat miercuri seara ca autoritatile sanitare iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de COVID-19, potrivit Agerpres. UPDATE Spitalul de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda din Sibiu devine spital suport-COVID-19, potrivit deciziei de miercuri a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) local. UPDATE Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ialomita propune carantinarea orasului Slobozia, de joi.

DSP Sibiu propune carantinarea municipiului Sibiu

DSP Sibiu a realizat o analiza de risc si a trimis-o Centrului National de Sanatate Publica pentru avizare. iN propunerea DSP Sibiu se vorbeste despre carantinarea municipiului Sibiu, a comunei Selimbar, lipita practic de municipiul resedinta de judet, dar si a oraselor Talmaciu si Cisnadie. Municipiul Sibiu are, miercuri, o incidenta cumulata de 11,18 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, scrie News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )