Libnet.ro
UNICEF

22:00

Compania Hexi Pharma putea fi platita din fonduri europene. Ministrul Ghinea a ordonat o ancheta

România Liberă România Liberă,
Compania Hexi Pharma putea fi platita din fonduri europene. Ministrul Ghinea a ordonat o ancheta

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a dispus Corpului de Control al Ministerului efectuarea unui control asupra proiectelor acestei companii. continuă pe România Liberă

Ce legatura exista intre SRI si compania Hexi Pharma

Organizatia ActiveWatch solicita Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii sa verifice relatia SRI cu compania Hexi Pharma.

RISE Project: Infectii la suprapret. Hexi Pharma cumpara dezinfectant din Germania cu 7,9 euro pe litru. Pretul aceluiasi dezinfectant, vandut spitalelor romanesti, ajunge prin offshore-ul din Cipru al lui Condrea la 100 de euro

7,9 euro. Atat costa la sursa, in Germania, un litru de dezinfectant spitalicesc cumparat de afaceristul Dan Alexandru Condrea prin compania lui offshore din Cipru. Acelasi litru de dezinfectant se scumpeste de peste 10 ori pe hartie atunci cand Condrea vinde tot catre Condrea, ajungand la 75 - 100 euro. Adica atunci cand offshore-ul sau intermediar din Cipru trimite marfa la firma lui din Romania. RISE Project a obtinut documentele offshore ale tranzactiilor cu furnizorii straini. La final, SRL-ul lui Condrea incaseaza de la spitalele romanesti aproximativ 100 de euro pentru acelasi litru de dezinfectant, din bani publici, dezvaluie RISE Project.

Ministrul Fondurilor Europene verifica Hexi Pharma. Corpul de Control ia la puricat proiectele europene ale companiei

Scandalul din mass media cu dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, aflati in spitalele din Romania, a degenerat. Astazi, Ministerul Sanatatii a publicat lista cu 50 de spitale din Romania.

Spitalele din Cluj care au avut contracte cu Hexi Pharma in perioada 2012-2015

Ancheta jurnalistica realizata de Catalin Tolontan a dezvaluit ca in spitalele din toata tara s-au cumparat substante dezinfectante diluate de la compania Hexi Pharma. Miscarea Civica Initiativa Romania a facut o lista cu toate spitalele din tara care au avut contracte cu Hexi Pharma in perioada 2012-2015.

Ministerul Sanatatii cere verificarea contractelor Hexi Pharma cu spitalele

Ministerul Sanatatii a cerut, vineri, Directiilor de Sanatate Publica, verificarea contractelor pe care compania Hexi Pharma le-a incheiat cu spitalele.

Hexi Pharma a beneficiat de un contract avantajos cu Spitalul Universitar, sub conducerea lui Oprescu

Compania Hexi Pharma, suspectata ca a diluat substantele dezinfectante folosite in spitale, a functionat 11 ani in Spitalul Universitar. Mai mult, a primit un sediu gratuit de la Sorin Oprescu, care era managerul unitatii sanitare, la momentul respectiv, iar facturile la gaze, electricitate si apa curenta au fost achitate tot de spital.

Institutul Oncologic din Cluj a avut din 2012 opt contracte cu Hexi Pharma, incheiate cand manager era actualul ministru Achimas

Institutul Oncologic Ion Chiricuta Cluj-Napoca a incheiat, in perioada 2012 - 2015, in mandatul de manager al lui Patriciu Achimas Cadariu, actualul ministru al Sanatatii, un numar de opt contracte cu compania Hexi Pharma, pentru furnizarea de dezinfectanti, detergenti si produse de curatenie, scrie Mediafax.

Corpul de control al Ministerului Fondurilor Europene incepe o ancheta privind fondurile UE primite de Hexi Pharma

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a anuntat, vineri, ca firma Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor diluati furnizati spitalelor, a primit fonduri europene in cadrul unui proiect, din opt proiecte depuse, iar ministrul a cerut Corpului de Control al ministerului demararea unui control asupra proiectelor acestei companii, ca urmare a sesizarilor din presa.

Ministerul Fondurilor Europene controleaza proiectele UE derulate de firma de dezinfectanti Hexi Pharma

Corpul de Conrol al Ministerului Fondurilor Europene va evectua un cotrol asupra proiectelor europene derulate de firma de dezinfectanti Hexi Pharma, a mentionat MFE intr-un comunicat remis HotNews.

Bomba in scandalul Hexi Pharma. SRI-ul ar putea sa fie finantat din vanzarile firmei in cauza, si sa nu dea socoteala nimanui. Presedintele Active Watch cere socoteala Serviciului Roman de Informatii

SRI ar putea sa fie in spatele Hexi Pharma. Aceasta este o ipoteza a presedinteluiActive Watch, Mircea Toma, care a adus in discutie intr-o interventie la postul de televiziune B1 TV,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2538 seconds )