Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania-mama a Pro TV, CME: Cea mai abrupta scadere pe bursa in ultimii 13 ani

Hotnews Hotnews,
 Compania-mama a Pro TV, CME: Cea mai abrupta scadere pe bursa in ultimii 13 ani

Actiunile grupului care opereaza in Romania posturile din reteaua Pro TV, Central European Media Enteprises, condus pana in august de Adrian Sarbu, s-au prabusit saptamana aceasta cu peste 50%, scadere urmata de o crestere minima. Motivul: rezultatele financiare slabe pentru trimestrul al treilea, insotite de o prognoza revizuita negativ pentru intregul an si de un avertisment ca aceasta companie ar putea sa ajunga in incapacitatea de a-si acoperi obligatiile de plata a datoriilor, in cazul in care nu obtine finantare suplimentara. continuă pe Hotnews

Eurostat: Increderea in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai puternica scadere din UE

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai mare scadere din UE, in contextul unei inrautatiri puternice a perceptiei privind sectorul serviciilor, arata date publicate, miercuri, de Eurostat.

increderea in economia Romaniei, cea mai puternica scadere din UE.

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai mare scadere din UE, arata datele Eurostat, citate de Mediafax. Indicele increderii in economie a scazut cu 2,6 puncte, de la cota de 97,4 in septembrie la 94,8 in octombrie. Pe locul al doilea la nivel european in functie de declinul increderii in octombrie se situeaza Lituania - cu un declin de 2,4 puncte, urmata de Bulgaria si Spania - ambele cu cate 2,2 puncte. Increderea din sectorul .

Infosys plateste cea mai mare amenda din outsourcing. A incalcat legile imigratiei

Compania indiana Infosys va plati o amenda de 34 milioane dolari pentru incalcarea legislatiei in domeniul imigratiei din Statele Unite, la angajarea de personal de inalta calificare din strainatate, aceasta fiind cea mai mare penalizare aplicata.

Leul ramane cea mai performanta moneda din UE

O analiza a casei de brokeraj Nobel Securities arata ca leul este, la finalul primelor zece luni, cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana UE), fiind singura singura care inregistreaza o crestere in fata euro, comparativ cu cotatia din luna ianuarie, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Piovaccari povesteste cea mai mare emotie traita la Steaua

Atacantul italian Federico Piovaccari traieste la Steaua cea mai buna perioada din cariera de jucator profesionist.

Dinamo a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Cupei Romaniei, 5-0 cu Chindia Targoviste

Dinamo obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Cupei Romaniei, reusind sa castige cu 5-0 meciul de pe teren propriu disputat impotriva echipei de liga a treia Chindia Targoviste. Echipa.

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, pusa in vanzare de Orange

Operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat joi ca incepand cu 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pentru 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si care are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, vanduta de Orange la preturi de la 349 de euro impreuna cu abonament de 25 de euro pe doi ani

Orange a anuntat joi ca incepand din 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

BNP a plasat cea mai buna oferta pentru subsidiara poloneza a Rabobank

BNP Paribas SA, cea mai mare banca din Franta, a plasat cea mai mare oferta pentru Bank BGZ, subsidiara poloneza a Rabobank Olanda, iar o posibila tranzactie este asteptata anul acesta, anunta cotidianul Puls Biznesu, citand surse anonime.

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )