Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Increderea in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai puternica scadere din UE

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Increderea in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai puternica scadere din UE

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai mare scadere din UE, in contextul unei inrautatiri puternice a perceptiei privind sectorul serviciilor, arata date publicate, miercuri, de Eurostat. continuă pe Hotnews

increderea in economia Romaniei, cea mai puternica scadere din UE.

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai mare scadere din UE, arata datele Eurostat, citate de Mediafax. Indicele increderii in economie a scazut cu 2,6 puncte, de la cota de 97,4 in septembrie la 94,8 in octombrie. Pe locul al doilea la nivel european in functie de declinul increderii in octombrie se situeaza Lituania - cu un declin de 2,4 puncte, urmata de Bulgaria si Spania - ambele cu cate 2,2 puncte. Increderea din sectorul .

Vocea Romaniei a inregistrat, sambata seara, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Sambata seara, 26 octombrie, Vocea Romaniei a avut cea mai urmarita editie din istoria show-ului pana in prezent, iar Pro Tv a fost lider absolut de adudienta pe toate segmentele de public cu cifre record.

Faze tari: Cea mai dificila trecere la ora de iarna. Le ia 5 ore sa schimbe ceasul; Imaginile surprinse de Google Maps in Romania au uimit tot pamantul!; Cum arata barbatul care nu a putut sa-si piarda virginitatea pana nu si-a scos-o la licitatie pe int

Cel mai inalt barbat din lume si-a gasit jumatatea. Duminica, 27 octombrie 2013, a fost cea mai fericita zi pentru Sultan Kosen, un fermier din Turcia care poarta cu mandrie titlul de cel mai inalt om de pe planeta. Desi are o inaltime de 2 metri 51 de cm, el si-a gasit jumatatea in Merve Dibo, logodnica sa de doar 1 metru 75 de centimetri. Poftiti in cea mai inalta cladire din lume! Burj Khalifa, de 829 de metri, si-a deschis portile pentru toti curiosii. Noi avem Casa Poporului, altii au constructii care ating norii. Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, si-a deschis portile pentru cei care viseaza sa se scalde in lux.

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

VIDEO Lenovo lanseaza tabletele Yoga despre care spune ca au cea mai mare autonomie din piata: maxim 18 ore

Lenovo a lansat doua noi modele de tablete numite Yoga despre care spune ca au o autonomie de 18 ore de browsing web, cea mai buna valoare din piata, scrie PC World. Tabletele lansate pana acum au maxim 11 ore autonomie promisa, dar in uzul de zi cu zi valorile sunt clar mai mici, in special la partea video. Tabletele Yoga a fost lansate la New York de Ashton Kutcher.

Vladimir Putin este cea mai influenta persoana din lume

Presedintele Federatiei Ruse, Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost numit cea mai influenta persoana din lume, conform revistei Forbes. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe.

Pozitia Israelului in negocierile de pace, cea mai dura din ultimii 20 de ani

Pozitia Israelului in negocierile de pace cu palestinienii este cea mai dura din ultimii 20 de ani, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei OEP), informeaza AFP.

Cea mai mare taiere de fonduri, la Ministerul Muncii. Campeanu: Ce era sa facem cu toti banii?

Cea mai mare taiere de fonduri de la ministere, de aproape jumatate de miliard de lei, a fost operata la Ministerul Muncii. in replica, ministrul Mariana Campeanu spune ca oricum ministerul n-avea ce sa faca cu.

E PRAPAD in Marea Britanie si Franta. Cea mai puternica FURTUNA din ultimele decenii a lovit puternic cele doua tari

Marea Britanie si nord-vestul Frantei se confrunta, la aceasta ora, cu cea mai puternica furtuna formata in estul Oceanului Atlantic in ultimele decenii. Rafalele de vant ajung la 130 kilometri pe ora iar.

Marea Britanie si Franta, afectate de cea mai puternica furtuna din ultimii 10 ani.

Marea Britanie s-a confruntat, luni dimineata, cu cea mai grava furtuna din ultimii zece ani. Un copil a fost dat disparut in Sussex sud), iar in Franta aproximativ 10. 000 de persoane au ramas fara curent electric in Bretania vest), transmite Mediafax. Furtuna a lasat fara electricitate peste 10. 000 de persoane in Bretania si a fost insotita de rafale de vant ce sufla cu pana la 133 de kilometri pe ora in insula Ouessant. Furtuna ar urma sa se indrepte catre nord-vestul Frantei, unde .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )