Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, vanduta de Orange la preturi de la 349 de euro impreuna cu abonament de 25 de euro pe doi ani

Hotnews Hotnews,
 iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, vanduta de Orange la preturi de la 349 de euro impreuna cu abonament de 25 de euro pe doi ani

Orange a anuntat joi ca incepand din 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control. continuă pe Hotnews

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, pusa in vanzare de Orange

Operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat joi ca incepand cu 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pentru 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si care are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

Lenovo Yoga Tablet este cea mai originala tableta de anul acesta

In ziua in care angajarea lui Ashton Kutcher la Lenovo, ca inginer de produs a fost facuta publica, au fost lansate doua tablete Lenovo Yoga Tablet. Pe un sistem ce pare similar cu filozofia celor de la Apple de a inova unde conteaza, nu de a se inscrie intr-un razboi al specificatiilor, Lenovo a anuntat astazi doua tablete de 8 si 10 inci ascunse in spatele aceluiasi nume, Yoga Tablet. Cele doua tablete au un design identic si exact aceeasi [].

Logitech anunta noile accesorii iPad Air

Lansarea unui nou iDevice, mai ales cand este vorba de reinventatul iPad Air, este o ocazie pentru cei de la Logitech de a lansa noi accesorii. Mai sunt cateva zile pana la 1 noiembrie, momentul in care va incepe comercializarea noului iPad in tara noastra si pe intreg mapamondul. Aceasta este o ocazie pentru toti producatorii de periferice de a lansa noi accesorii care sa complementeze designul ales de Apple pentru a cincea generatie de iPad. Vorbim acum de patru [].

Faze tari: Cea mai dificila trecere la ora de iarna. Le ia 5 ore sa schimbe ceasul; Imaginile surprinse de Google Maps in Romania au uimit tot pamantul!; Cum arata barbatul care nu a putut sa-si piarda virginitatea pana nu si-a scos-o la licitatie pe int

Cel mai inalt barbat din lume si-a gasit jumatatea. Duminica, 27 octombrie 2013, a fost cea mai fericita zi pentru Sultan Kosen, un fermier din Turcia care poarta cu mandrie titlul de cel mai inalt om de pe planeta. Desi are o inaltime de 2 metri 51 de cm, el si-a gasit jumatatea in Merve Dibo, logodnica sa de doar 1 metru 75 de centimetri. Poftiti in cea mai inalta cladire din lume! Burj Khalifa, de 829 de metri, si-a deschis portile pentru toti curiosii. Noi avem Casa Poporului, altii au constructii care ating norii. Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, si-a deschis portile pentru cei care viseaza sa se scalde in lux.

Dinamo a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Cupei Romaniei, 5-0 cu Chindia Targoviste

Dinamo obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Cupei Romaniei, reusind sa castige cu 5-0 meciul de pe teren propriu disputat impotriva echipei de liga a treia Chindia Targoviste. Echipa.

Infosys plateste cea mai mare amenda din outsourcing. A incalcat legile imigratiei

Compania indiana Infosys va plati o amenda de 34 milioane dolari pentru incalcarea legislatiei in domeniul imigratiei din Statele Unite, la angajarea de personal de inalta calificare din strainatate, aceasta fiind cea mai mare penalizare aplicata.

BNP a plasat cea mai buna oferta pentru subsidiara poloneza a Rabobank

BNP Paribas SA, cea mai mare banca din Franta, a plasat cea mai mare oferta pentru Bank BGZ, subsidiara poloneza a Rabobank Olanda, iar o posibila tranzactie este asteptata anul acesta, anunta cotidianul Puls Biznesu, citand surse anonime.

Eurostat: Increderea in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai puternica scadere din UE

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai mare scadere din UE, in contextul unei inrautatiri puternice a perceptiei privind sectorul serviciilor, arata date publicate, miercuri, de Eurostat.

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

increderea in economia Romaniei, cea mai puternica scadere din UE.

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai mare scadere din UE, arata datele Eurostat, citate de Mediafax. Indicele increderii in economie a scazut cu 2,6 puncte, de la cota de 97,4 in septembrie la 94,8 in octombrie. Pe locul al doilea la nivel european in functie de declinul increderii in octombrie se situeaza Lituania - cu un declin de 2,4 puncte, urmata de Bulgaria si Spania - ambele cu cate 2,2 puncte. Increderea din sectorul .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )