Libnet.ro
UNICEF

23:45

Compania Samsung a fost data in judecata din cauza altor telefoane care explodeaza. Ce modele risca sa ia foc

Antena3 Antena3,
Compania Samsung a fost data in judecata din cauza altor telefoane care explodeaza. Ce modele risca sa ia foc

Galaxy Note 7 nu este singurul gadget Samsung care avea probleme cu bateria. Compania a fost data in judecata de mai multe persoane, din cauza bateriilor care au explodat. Potrivit Daily Mail, procesele au. continuă pe Antena3

Scene socante pe strada: O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei (VIDEO)

Scene socante pe o strada din Iran. O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei. Femeia a fost arestata pe strada intr-un mod destul de violent.

Lista avioanelor anulate si intarziate din cauza grevei Romatsa

Trei curse aeriene au fost anulate marti pe aeroportul Otopeni din cauza grevei sindicalistilor de la Romatsa. Alte cateva zeci sunt intarziate. Cele trei curse anulate apartin companiei Ryanair, .

Acest site iti spune cat de probabil e sa-ti pierzi slujba din cauza robotilor

Pe masura ce Inteligenta Artificiala si Robotica continua sa faca progrese, mii de slujbe traditionale ar putea fi automatizate pentru a reduce din costurile de operare. insa de unde stii cat de probabil esa-ti pierzi slujba din cauza robotilor? Exista un site pe Internet care poate calcula probabilitatea ca slujba pe care o ai sa [].

Laurentiu Reghecampf a plecat, dar Gigi Becali a ramas cu teapa. Cum a pierdut patronul ros-albastrilor o suma importanta din cauza fostului antrenor

Situatie fara precedent la FCSB. Ros-albastrii si-au schimbat locul de cantonament din cauza unui apropiat al lui Laurentiu Reghecampf. Mai exact, finul fostului antrenor al FCSB-ului, Cristi Voicu, cel care.

Cum a sfarsit in chinuri nava-scoala Neptun, mandria flotei romanesti. Unii voiau sa se imbogateasca rapid si a fost data in gestiune

Nava-scoala Neptun, pe care mai multe generatii de studenti au invatat tainele meseriei de marinar, a avut un sfarsit asemanator cu al altor nave din flota Romaniei: a fost taiata la fier vechi.

Compania British Airways si-a anulat toate zborurile de pe aeroporturile din Londra din cauza unei pene informatice

Compania aeriana britanica British Airways a anulat sambata toate cursele sale programate sa decoleze de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick, pana la ora 17. 00, ora Romaniei), din cauza unei pene informatice, a informat o sursa aeroportuara pentru AFP.

Un teatru din Londra a fost evacuat de politie din cauza unei alerte de securitate (FOTO)

Un teatru din Londra a fost evacuat in timp ce actorii jucau intr-un spectacol, dupa ce a fost data o alerta de securitate. Autoritatile au spus ca publicul a trebuit sa paraseasca teatrul Old.

Cetatea Poenari, cucerita de ursi. Accesul turistilor a fost restrictionat. Autoritati: S-a ajuns la aceasta situatie din cauza faptului ca vizitatorii le dau de mancare

Cetatea Poenari, din judetul Arges, a fost inchisa dupa ce ursii au coborat in zone destul de joase fata de cum obisnuiau in trecut. Astfel, autoritatile au luat masura restrictionarii accesului in zona, potrivit Mediafax.

Dida Dragan, probleme din cauza bancilor. Prin ce a trecut artista (FOTO)

Dida Dragan a fost vazuta tot mai rar, in ultimul timp, in lumina reflectoarelor. Aceasta se confrunta cu probleme de sanatate, dar si cu probleme la banci. Cantareata este.

Proteste marti, in Bucuresti si in tara: grefierii, angajatii din administratia publica si din agentiile de mediu sunt nemultumiti de legea salarizarii. La Romatsa, greva din cauza contractului colectiv de munca

Grefierii, angajatii din administratia publica, din agentiile de mediu si cei ai Romatsa protesteaza marti, in Bucuresti si in tara. Sindicatele angajatilor din administratia publica vor organiza un miting in fata Palatului Parlamentului incepand cu ora 11. 00, nemultumiti de proiectul Legii salarizarii. Angajatii din Agentia Nationala pentru Protectia Mediului anunta proteste intre 11. In acelasi timp, grefierii de la mai multe instante din tara vor intrerupe lucrul in acelasi interval. Angajatii Romatsa vor intra in greva incepand cu ora 9. 00, din cauza neincheierii contractului colectiv de munca.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )