Libnet.ro
UNICEF

07:15

Scene socante pe strada: O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei (VIDEO)

B1 B1,
Scene socante pe strada: O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei (VIDEO)

Scene socante pe o strada din Iran. O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei. Femeia a fost arestata pe strada intr-un mod destul de violent. continuă pe B1

O mare parte a retelei aflata in spatele atacului de luni, de la Manchester, a fost arestata

O mare parte a retelei aflata in spatele atacului de luni, de la Manchester, a fost arestata, a declarat seful diviziei de contraterorism din cadrul Politiei din Londra, Mark Rowley, citat de The Guardian.

A fost la un pas sa-si piarda picioarele din cauza ca s-a epilat gresit. Ce eroare teribila a facut femeia

Dana Sedgewick este o femeie ca toate celelalte cu exceptia faptului ca a fost la un pas de a-si pierde ambele picioare din cauza unui obicei banal si la ordinea zilei: epilarea. Mai exact, Sedgewick.

Atacul de la Manchester: Politia britanica nu mai transmite informatii catre autoritatile americane din cauza scurgerilor din presa

Politia britanica a anuntat ca nu mai impartaseste informatiile cu autoritatile americane din cauza scurgerilor din presa, scrie BBC. Nemultumirea oficialilor britanici vine dupa ce fotografii care par sa surprinda obiecte folosite in atac au fost publicate de cotidianul New York Times.

O fetita de 4 luni a murit din cauza rujeolei. Mama ei, in varsta de 16 ani, nevaccinata, i-ar fi dat boala

O fetita in varsta de patru luni a murit intr-un spital din Craiova din cauza rujeolei, informeaza Digi 24. Acesta ar fi al 27-lea deces din cauza rujeolei in cadrul epidemiei care s-a raspandit in tara incepand cu anul trecut.

Datorita sau din cauza vantului s-a spart fereastra?. Cand folosim prepozitiile din cauza si datorita

Un profesor de limba romana a explicat pentru Adevarul diferenta dintre prepozitiile datorita si din cauza.

Ce se va intampla cu profesorul de istorie din cauza caruia doua fete au fugit de acasa

Conducerea scolii gimnaziale din comuna Mosna a decis ca profesorul de istorie din cauza caruia doua fete au plecat de acasa sa fie anchetat disciplinar. Cadrul didactic le-ar fi amenintat pe cele doua.

inca un deces din cauza rujeolei. Un copil de patru luni a murit la Craiova

Inca un deces din cauza rujeolei. O fetita de patru luni a murit la Craiova. Copilul, din comuna doljeana Catane, a murit joi la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, informeazaGazeta de.

Scene socante in Giurgiu. A vrut sa-si ucida sotia si apoi s-a sinucis

Scene oribile, intr-o comuna din Giurgiu. Un barbat a vrut sa-si ucida sotia si apoi si-a pus capat zilelor. Barbatul in varsta de 45 de ani era sofer pe tir si de cateva zile se .

Un teatru din Londra a fost evacuat de politie din cauza unei alerte de securitate (FOTO)

Un teatru din Londra a fost evacuat in timp ce actorii jucau intr-un spectacol, dupa ce a fost data o alerta de securitate. Autoritatile au spus ca publicul a trebuit sa paraseasca teatrul Old.

Alerta de securitate la Londra. Podul Westminster a fost inchis timp de o ora, din cauza unei masini suspecte

Podul Westminster, din apropierea Parlamentului de la Londra, a fost redeschis dupa ce s-a constatat ca alerta a fost nejustificata.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )