Libnet.ro
UNICEF

07:45

Compania British Airways si-a anulat toate zborurile de pe aeroporturile din Londra din cauza unei pene informatice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Compania British Airways si-a anulat toate zborurile de pe aeroporturile din Londra din cauza unei pene informatice

Compania aeriana britanica British Airways a anulat sambata toate cursele sale programate sa decoleze de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick, pana la ora 17. 00, ora Romaniei), din cauza unei pene informatice, a informat o sursa aeroportuara pentru AFP. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Compania British Airways si-a anulat sambata toate zborurile de pe aeroporturile din Londra, in urma unei pene informatice

Compania aeriana britanica British Airways a anulat sambata toate cursele sale programate sa decoleze de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick, pana la ora 17. 00, ora Romaniei), din cauza unei pene informatice, a precizat o sursa aeroportuara pentru AFP. 00: British Airways anunta ca toate zborurile sale ce erau programate sa decoleze sambata de pe Heathrow si Gatwick au fost anulate.

Compania British Airways si-a anulat toate zborurile de pe aeroporturile din Londra din cauza unei pene informatice

Compania aeriana britanica British Airways a anulat sambata toate cursele sale programate sa decoleze de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick, pana la ora 17. 00, ora Romaniei), din cauza unei pene informatice, a informat o sursa aeroportuara pentru AFP.

Compania British Airways si-a anulat zborurile de pe aeroporturile din Londra din cauza unei pene informatice

Compania aeriana britanica British Airways a anulat sambata toate cursele sale programate sa decoleze de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick, pana la ora 17. 00, ora Romaniei), din cauza unei pene informatice, a precizat o sursa aeroportuara pentru AFP.

Toate zborurile British Airways de pe doua aeroporturi au fost anulate, pana sambata seara

Compania aeriana British Airways a anulat toate zborurile de pe aeroporturile Heathrow si Gatwick pana la ora 18:00 20:00 ora Romaniei) din cauza unor probleme a sistemului computerizat, informeaza o.

Haos in traficul aerian: Toate zborurile British Airways de pe aeroporturile Heathrow si Gatwick, anulate

Mari problemele pentru toti pasagerii curselor aeriene din Marea Britanie! Compania British Airways a anuntat ca a anulat toate cursele aeriene de pe aeroporturile Heatrow si Gatwick de pana in ora.

British Airways anuleaza toate cursele de sambata de la Londra, din cauza unei defectiuni a sistemului IT

Pana informatica de la British Airways afecteaza pasagerii companiei de pe mai multe aeroporturi din lume, printre care Hong Kong, Roma Praga, Milano, Stockholm si Malaga, relateaza BBC News. Compania britanica a anuntat ca toate cursele de pe aeroporturile din Londra vor fi anulate pe tot parcursul zilei de sambata.

intarzieri ale zborurilor British Airways pe aeroporturile britanice, din cauza unei defectiuni a sistemului IT

Zborurile din Marea Britanie ale companiei aeriene British Airways sufera intarzieri, sambata, din cauza unei defectiuni a sistemului IT survenita in cursul diminetii, potrivit unui anunt al companiei, citat de Reuters.

British Airways incearca duminica sa reia majoritatea zborurilor de pe aeroporturile Heathrow si Gatwick

Reprezentantii companiei British Airways au declarat ca intentioneaza sa intre, in cursul zilei de duminica, intr-un program aproape normal la Gatwick si sa reia majoritatea serviciilor la Heathrow .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )