Libnet.ro
UNICEF

13:00

O companie aeriana ofera zboruri gratuite personalului medical

Antena3 Antena3,
O companie aeriana ofera zboruri gratuite personalului medical

Qatar Airways va oferi personalului medical 100. 000 de zboruri gratuite, pentru a le multumi pentru lupta grea pe care au dus-o impotriva pandemiei. continuă pe Antena3

Qatar Airwaysofera 100.000 bilete gratuite personalului medical din lumea intreaga. Cum te poti numara printre beneficiari

In semn de gratitudine pentru eforturile depuse in timpul pandemiei, Compania Aeriana Qatar Airways ofera 100. 000 bilete gratuite personalului medical din lumea intreaga. Medici, cercetatori.

Qatar Airways ofera 100.000 de bilete de avion personalului medical din linia intai

Operatorul aerian Qatar Airways pune la bataie personalului medical din linia intai100. 000 de bilete de avion pentru orice zbor din reteaua lor.

A doua mare companie aeriana din America Latina a solicitat intrarea in faliment din cauza coronavirusului

Avianca Holdings, a doua mare companie aeriana din America Latina, a solicitat duminica intrarea in faliment, din cauza apropierii termenului de scadenta a unor obligatiuni, in timp ce solicitarile de sprijin adresate guvernului din Columbia pentru a face fata crizei coronavirusului nu au avut succes.

O companie aeriana intra in faliment din cauza pandemiei

O companie aeriana si-a cerut duminica intrarea in faliment, dupa ce solicitarile privind ajutoare financiare adresate guvernului au fost sortite esecului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )