Libnet.ro
UNICEF

23:45

O companie aeriana intra in faliment din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
O companie aeriana intra in faliment din cauza pandemiei

O companie aeriana si-a cerut duminica intrarea in faliment, dupa ce solicitarile privind ajutoare financiare adresate guvernului au fost sortite esecului. continuă pe Adevărul

A doua mare companie aeriana din America Latina a solicitat intrarea in faliment din cauza coronavirusului

Avianca Holdings, a doua mare companie aeriana din America Latina, a solicitat duminica intrarea in faliment, din cauza apropierii termenului de scadenta a unor obligatiuni, in timp ce solicitarile de sprijin adresate guvernului din Columbia pentru a face fata crizei coronavirusului nu au avut succes.

20 de romani, avertizati dupa ce si-au montat ilegal acasa amplificatoare de semnal GSM pe fondul izolarii sociale din cauza pandemiei de COVID-19

Mai multi romani si-au montat acasa ilegal amplificatoare de semnal 2G3G4G, echipamente radio care cresc nivelul semnalului receptionat de telefonul mobil, pe fondul izolarii sociale si a intensificarii utilizarii comunicatiilor electronice, a anuntat vineri autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Fara acordul operatorilor de telefonie, echipamentele provocau interferente de semnal la telefonia mobila si au generat reclamatii. in urma verificarilor, 20 de persoane fizice au primit pentru moment doar avertismente, dupa ce au scos din folosinta echipamentele. Daca vor repeta fapta risca amenzi de pana la 5. 000 de lei.

Productia de autoturisme in Romania, scadere cu peste 62% din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus a afectat puternic si industria auto din Romania. Din cauza faptului ca au avut inchise fabricile timp de mai multe saptamani, Dacia si Ford au inregistrat o scadere masiva a productiei in ultimele doua luni.

Regina Elisabeta a II-a se retrage de la indatoririle publice in perioada urmatoare, din cauza pandemiei. Va fi cea mai lunga absenta din cei 68 de domnie

Regina Elisabeta s-a retras la Castelul Windsor alaturi de sotul ei, la inceputul lunii martie, in perioada in care in Marea Britanie a izbucnit pandemia de coronavirus. Oficialitatile au confirmat ca suverana.

Rusia a renuntat la marea parada militara din cauza pandemiei de coronavirus. Ceremoniile s-au mutat in online

Confruntata cu un numar tot mai mare de cazuri de infectii cu coronavirus Rusia si-a limitat manifestarile dedicate implinirii a 75 de ani de la victoria impotriva Germaniei naziste, care a marcat sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Uber, pierdere financiara uriasa din cauza pandemiei. Directorul general renunta la salariul de 1 milion de dolari

Uber a raportat joi o pierdere de 2,9 miliarde de dolari in primul trimestru, cea mai mare din ultimele trei trimestre, dar actiunile companiei au urcat cu peste 8%, dupa un declin initial, in urma optimismului directorului general Dara Khosrowshahi ca volumul curselor isi revine dupa un minim atins la jumatatea lunii aprilie, transmite CNBC.

Consumul de alcool, in crestere din cauza izolarii. Vanzarile la bauturile alcoolice, mai mari decat de Revelion

Un raport recent arata o alta problema cauzata de izolarea din timpul pandemiei: abuzul de bauturi alcoolice. Consumul de alcool a crescut iar cei care sufera de afectiunile cauzate de abuzul de bauturi alcoolice ajung sa aiba probleme grave. Si in Romania consumul a crescut cu mult.

Coronavirus: Elon Musk ameninta ca isi muta fabrica Tesla din California

Omul de afaceri Elon Musk a amenintat sambata sa paraseasca statul California, unde se afla singura sa fabrica de masini electrice Tesla din Statele Unite, deoarece autoritatile locale il impiedica sa reia imediat productia din cauza pandemiei COVID-19, transmite Agerpres.

Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19. Doi dintre ei sunt batrani de la Caminul din Galati

Alte trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul bolnavilor a ramas 23, dupa ce trei decese au fost raportate de doua ori, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

SUA. Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 d.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )