Libnet.ro
UNICEF

17:00

O companie italiana vrea sa investeasca pana la 4 milioane de euro in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
O companie italiana vrea sa investeasca pana la 4 milioane de euro in Republica Moldova

Compania italiana CEO Industrie Celtex intentioneaza sa investeasca in Republica Moldova. Viceministru al Economiei si Infrastructurii, Vitalie Iurcu, a avut o intrevedere luni, 11 septembrie, cu reprezentantii companiei pentru a stabili oportunitatile de investitii in tara noastra. continuă pe Adevărul

Indicii BVB au inchis in teritoriu nagativ, pe un rulaj de 10,6 milioane euro

Sase din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 49 milioane de lei 10,64 milioane euro), mai mica decat de cea de ieri 16,06 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 16,06 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 73,85 milioane de lei 16,06 milioane euro), in scadere fata de cea de vineri 24,24 milioane euro).

Americanii isi intensifica activitatea la Kogalniceanu: Pentagonul vrea sa investeasca 4 milioane de dolari pentru modernizarea bazei

Incepand de anul viitor, armata americana doreste sa isi intensifice operatiunile la baza militara de la Kogalniceanu. Mai mult, Pentagonul are in plan sa investeasca peste patru.

Firma TEL DRUM, candidata la un nou contract cu statul. Valoarea estimata: 50 milioane euro, fara TVA

Tel Drum vrea un nou contract cu statul. Firma controlata din umbra de seful PSD, Liviu Dragnea, dupa cum relateaza presa, si-a depus oferta pentru reabilitarea drumului national DN6.

Primaria Capitalei cumpara primul sediu istoric al BNR de la miliardarul Mihai Anastasescu. Negocierile incep de la aproape 5 milioane euro

Primaria Capitalei vrea sa cumpere o cladire monument istoric, cu un etaj si mansarda si cu adresa oficiala in Bulevardul I. Bratianu nr. 10, dar situata de facto pe strada Doamnei, de la producatorul de materiale de constructii Soceram SA din Campina controlat de omul de afaceri Mihai Anastasescu, pentru a o transforma in spatiu cultural.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )