Libnet.ro
UNICEF

16:15

Companiile din SUA au economisit 700 miliarde dolari din dobanzi, datorita programului de stimulare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Companiile din SUA au economisit 700 miliarde dolari din dobanzi, datorita programului de stimulare

Companiile americane, de la Apple si pana la Verizon Communications, au economisit circa 700 de miliarde dolari din dobanzile la imprumuturi, datorita masurilor de stimulare fara precedent puse in practica de Rezerva Federala Fed) a SUA, din 2008,. continuă pe Wall-Street Ro

Microsoft rascumpara actiuni in valoare de 40 miliarde dolari

Microsoft a anuntat marti un nou program de buy-back al actiunilor in valoare de 40 miliarde dolari, compania crescand si dividendele cu 22%, scrie AFP. Aceste actiuni reflecta angajamentul nostru de a returna bani actionarilor, spune compania. Microsoft are o valoare de piata de circa 270 miliarde dolari.

Bancile straine din tara noastra au scazut expunerea cu 3,3 miliarde dolari

Expunerea directa a bancilor straine in cadrul economiei noastre a scazut cu peste 3,3 miliarde dolari in primele trei luni din acest an, la 46,44 miliarde de dolari, cu aproape 25 miliarde de dolari sub nivelul maxim atins la sfarsitul anului 2008, arata Banca Reglementelor Internationale BIS).

Bursa din SUA, in asteptarea deciziei Fed privind programul de relaxare cantitativa

Bursa din Statele Unite a deschis indecis sedinta de tranzactionare, investitorii fiind precauti inaintea unui anunt al Rezervei Federale a SUA Fed) privind programul de stimulare a economiei prin achizitia de obligatiuni, informeaza presa internationala.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )