Libnet.ro
UNICEF

13:30

Companiile telecom vor plati 110 milioane de euro pentru prelungirea licentelor 3G si 4G pe zece ani

Adevărul Adevărul,
Companiile telecom vor plati 110 milioane de euro pentru prelungirea licentelor 3G si 4G pe zece ani

Orange, Vodafone, RCSRDS si Telekom Romania vor plati in total 110 milioane de euro pentru a prelungi pe 10 ani valabilitatea licentelor 3G si 4G, anunta Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). continuă pe Adevărul

75 de milioane euro, bani alocati de Comisia Europeana pentru repatrierea cetatenilor UE

Comisia Europeana a propus, vineri, alocarea a 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta statele membre sa repatrieze cetatenii UE si pentru a majora bugetul rezervei de echipamente medicale rescEU.

Grupul DIGI cere anularea rezultatelor licitatiei 5G din Ungaria: Alti trei operatori, declarati castigatori, vor plati aproximativ 360 de milioane de euro pe licente

Grupul DIGI a cerut luni anularea rezultatelor licitatiei 5G din Ungaria, procedura de la care a fost respinsa in septembrie 2019. Autoritatea maghiara de reglementare NMHH) a anuntat joi, 26 martie, rezultatele licitatiei pentru frecventele in care vor fi furnizate servicii 5G, desi DIGI a depus actiuni in instanta si pana la acest moment nu este data o decizie definitiva in justitie. Conform anuntului oficial al NMHH, cei trei operatori castigatori - Magyar Telekom, Telenor si Vodafone - vor plati peste 128,4 miliarde de forinti circa 360 milioane de euro) pe licentele 5G adjudecate.

Donald Trump: SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle. Ei trebuie sa plateasca

Presedintele Donald Trump 73 de ani) a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry 35 de ani) si a sotiei lui, Meghan Markle 38 de ani), despre care presa straina a scris ca se vor muta din Canada in California.

Trump anunta ca SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle

Presedintele Donald Trump a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a sotiei lui, Meghan Markle, despre care presa a scris ca se vor muta din Canada in California.

Trump anunta ca SUA nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a lui Meghan Markle

Presedintele Donald Trump a afirmat ca Statele Unite nu vor plati pentru securitatea printului Harry si a sotiei lui, Meghan Markle, despre care presa a scris ca se vor muta din Canada in California.

Elevii pot primi 200 de euro pentru cumpararea de calculatoare

Guvernul a adoptat hotararea prin care elevii care nu au posibilitati materiale vor primi un ajutor financiar in valoare de 200 de euro pentru cumpararea unui calculator sau a unei tablete. Documentul a fost pus in dezbatere publica la jumatatea lunii februarie. Conditia pentru ca elevii sa primeasca banii este ca venitul brut lunar pe membru de familie sa fie de maxim 250 lei.

Tomac afirma ca Romania va putea utiliza 3,1 miliarde de euro pentru lupta impotriva COVID-19

Romania va putea utiliza aproximativ 3,1 miliarde de euro pentru a lupta impotriva COVID-19, din cele 37 de miliarde de euro ce vor fi puse la dispozitia statelor membre UE pentru a combate criza, a declarat presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, intr-o postare pe Facebook.

UPDATE Primaria Sectorului 3 vrea sa incheie inca un contract de 5 milioane lei pentru promovare Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, vrea sa incheie un contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordine de zi suplimentara a sedintei Consiliului Local Sector 3 de pe 30 martie. Mai departe compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. UPDATE: Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local.

Premierul Giuseppe Conte anunta un sprijin financiar de aproape 5 miliarde de euro pentru italienii afectati de coronavirus

Premierul Italiei,Giuseppe Conte, a anuntat sambata seara un ajutor social in valoare de 4,3 miliarde de euro pentru italienii afectati de coronavirus, prin fondul municipal de solidaritate. La aceasta.

Hotararea Guvernului de a prelungi licentele 3G ale Orange si Vodafone in schimbul achitarii la buget a 60 milioane de euro s-a publicat in Monitorul Oficial

Hotararea Guvernului de a prelungi licentele 3G ale Orange si Vodafone pana la data de 31 decembrie 2031 in schimbul achitari la bugetul de stat a 60 de milioane de euro a fost publicata luni, 30 martie, in Monitorul Oficial. Cei doi operatori trebuie sa achite acum cate 30 milioane de euro pana marti, 31 martie, data la care le expirau licentele. Prin Hotararea de Guvern, adoptata cu intarziere in 26 martie, s-a decis si prelungirea licentelor 3G si 4G ale Telekom si RCSRDS, care vor plati cumulat 50 de milioane de euro. Vezi in articol cate milioane de cartele 3G si 4G sunt active in aceste retele, conform ANCOM.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )