Libnet.ro
UNICEF

06:00

Componentele Google Glass costa mai putin de 80 dolari, dar pretul de vanzare este 1.500 de dolari

B1 B1,
 Componentele Google Glass costa mai putin de 80 dolari, dar pretul de vanzare este 1.500 de dolari

Costul componentelor ochelarilor inteligenti Google Glass se ridica la doar 79,78 de dolari, potrivit estimarilor unui site specializat, in timp ce pretul de referinta fixat de Google este de aproape 19 de ori mai. continuă pe B1

O parodie Google Glass ne arata un viitor sumbru si posibil [VIDEO]

As vrea sa fiu de parere ca Google Glass va reusi sa ne apropie, din pacate este foarte probabil sa ne indeparteze de propriile familii. Un nou gadget a atins un grad de popularitate semnificativ abia in momentul in care a devenit tinta unor parodii, ironii sau reclame de la concurenta. in contextul in care respectivele clipuri au fost realizate de o entitate importanta, este foarte probabil ca, pe langa o dovada de marketing inteligent, sa ramanem si cu o [].

Aproape jumatate dintre americani si-ar dori ca SUA sa fie mai putin active in politica mondiala

Aproape jumatate dintre americani ar dori ca Statele Unite sa fie mai putin active in afacerile mondiale, releva datele unui studiu realizat la cererea NBC News si Wall Street Journal, citat de Mediafax. Este o schimbare dramatica de atitudine fata de pozitia ce predomina dupa atentatele din 11 septembrie 2001, mai ales ca in aceasta perioada presedintele Barack Obama incearca sa rezolve crizele din Orientul Mijlociu si Ucraina.

Profit de TOP: Google vinde ochelarii Glass cu 1.500 dolari, componentele costa 80 dolari

Costul componentelor ochelarilor inteligenti Google Glass se ridica la doar 79,78 de dolari, potrivit estimarilor unui site specializat, in timp ce pretul de referinta fixat de Google este de aproape 19 de ori mai mare, de 1. 500 de dolari, scrie.

Volkswagen asalteaza piata din China cu nu mai putin de 10 modele eco

Concernul german urmareste consolidarea pozitiilor pe cea mai importanta piata a ultimilor ani cu ajutorul a 10 modele eco apartinand diverselor marci din portofoliu.

Dan Fintescu: Cele trei zile la mare de 1 Mai au avut, in total, mai putin de 24 de ore

Dan Fintescu, prezentator al emisiunii Razi si castigi, de la Prima TV, isi aminteste cu nostalgie cum petrecea ziua de 1 Mai alaturi de prietenii sai din liceu, la mare.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )