Libnet.ro
UNICEF

12:15

Comportare slaba a romancelor la Stuttgart. Simona Halep, eliminata in turul secund de Kuznetova

Hotnews Hotnews,
 Comportare slaba a romancelor la Stuttgart. Simona Halep, eliminata in turul secund de Kuznetova

Dupa ce Sorana Carstea a fost eliminata in runda inaugurala a turneului WTA de la Stuttgart fiind invinsa de Julia Goerges, locul 94 mondial, scor 6-1, 7-5, si Simona Halep, a doua favorita a turneului, a pierdut in turul doi in fata rusoaicei Svetlana Kuznetova cu 7-5; 7-6. continuă pe Hotnews

WTA Stuttgart: Simona Halep, favorita doi a competitiei

Simona Halep este cap de serie numarul doi la turneul WTA de la Stuttgart pe zgura), competitie care se va disputa in aceasta saptamana. Halep si Sorana Carstea s-ar putea intalni in faza sferturilor, in cazul in care vor ajunge pana acolo. Turneul este dotat cu premii totale de 710. 000 de dolari.

WTA Stuttgart: Sorana Carstea, eliminata in turul intai

Sorana Carstea a fost eliminata in runda inaugurala a turneului WTA de la Stuttgart, sportiva din Romania fiind invinsa de Julia Goerges, locul 94 mondial, scor 6-1, 7-5. Partida a durat o ora si jumatate.

Halep eliminata in turul doi la Stuttgart

Revenire cu stangul pentru Simona Halep in circuitul WTA dupa accidentarea suferita inaintea turneului de la Miami.

TENIS Sorana Cirstea a fost eliminata in 16-imile turneului de la Stuttgart. Simona Halep debuteaza joi

Sorana Cirstea 27 WTA) a intalnit-o miercuri pe nemtoaica Julia Gorges 94 WTA), in fata careia a cedat, pierzand ambele seturi 6-1, 7-5),in 16-imile de finala ale turneului de la Suttgart.

Simona Halep, singura romanca ramasa in competitie la Stuttgart: Simt ca pot face un rezultat bun

Simona Halep va intra in turneul de la Stuttgart din turul doi, cand o va intalni pe rusoaica Svetlana Kuznetova, intr-o partida programata joi.

LIVE Simona Halep la Stuttgart (joi, dupa ora 20:30)

Simona Halep a aflat miercuri seara ora la care joaca joi meciul din in runda secunda a turneuli de la Stuttgart, cu Svetlana Kuznetsova Rusia). Partida are loc pe terenul central, nu inainte de ora 20:30. Daca meciurile anterioare se incheie in timp util, partida incepe la ora 20:30, daca nu mai tarziu.

Fed Cup: Simona Halep a facut un efort supraomenesc

Simona Halep a fost la un pas sa nu poata juca in meciul de Fed Cup dintre Romania si Serbia, castigat cu 4-1. Dezvaluirea a fost facuta marti de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

Simona Halep, in continuare pe locul 5 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 5, cu 4. 695 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com, citat de Mediafax.

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 5, cu 4. 695 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni. Sportiva Sorana Cirstea se mentine pe locul 27, cu 1. 780 de puncte, iar Alexandra Cadantu pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )