Libnet.ro
UNICEF

07:45

WTA Stuttgart: Simona Halep, favorita doi a competitiei

Hotnews Hotnews,
 WTA Stuttgart: Simona Halep, favorita doi a competitiei

Simona Halep este cap de serie numarul doi la turneul WTA de la Stuttgart pe zgura), competitie care se va disputa in aceasta saptamana. Halep si Sorana Carstea s-ar putea intalni in faza sferturilor, in cazul in care vor ajunge pana acolo. Turneul este dotat cu premii totale de 710. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Simona Halep, in continuare pe locul 5 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 5, cu 4. 695 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com, citat de Mediafax.

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 5, cu 4. 695 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni. Sportiva Sorana Cirstea se mentine pe locul 27, cu 1. 780 de puncte, iar Alexandra Cadantu pe.

Fed Cup: Simona Halep, invinsa de Ana Ivanovici. Romania - Serbia, scor 2-1

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2). Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondi.

Fed Cup: Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski. Romania conduce Serbia cu 2-0

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-0 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, scrie Mediafax.

UPDATE Fed Cup: Simona Halep, invinsa de Ana Ivanovici. Romania conduce Serbia cu 2-1

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa de Ana Ivanovici 12 WTA), scor 6-3, 7-6 7/2), astfel ca Romania conduce Serbia cu scorul de 2-1 in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, informeaza Mediafax.

Fed Cup: Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski, Romania conduce Serbia cu 2-0

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, scor 6-2, 6-4, transmite Mediafax. Romania conduce Serbia cu scorul de 2-0, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei .

NUMAI DE BINE: Simona Halep, inger si demon

Inspiratie, mandrie nationala, traditie, demnitate si evolutie. Subiecte imbinate perfect chiar de invitatul nostru special - Simona Halep. O campioana la numai 23 de ani, care ne invata in.

Victorie pentru Simona Halep

Simona Halep a invins-o pe Bojana Jovanovski in doua seturi, 6-2, 6-4 si a adus inca un punct Romaniei care conduce Serbia cu 2-0, in intalnirea contand pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup.

Simona Halep a primit premiul Fed Cup Heart Award

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award, premiu pentru dedicare si spirit de echipa.

Jucatoarea Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award, premiu pentru dedicare si spirit de echipa

Romanca Simona Halep a primit, vineri, premiul Fed Cup Heart Award pentru zona Euro-africana a Grupei I. Premiul, in valoare de 1. 000 de dolari, i-a fost inmanat romancei de catre presedintele ITF, Francesco.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )