Libnet.ro
UNICEF

23:15

Concert aniversar la Ateneul Roman. Academia Romana implineste 150 de ani de existenta

Adevărul Adevărul,
Concert aniversar la Ateneul Roman. Academia Romana implineste 150 de ani de existenta

Luni, 4 aprilie, de la ora 17. 30, la Ateneul Roman, va avea loc Gala Academia Romana 150 de ani in serviciul Natiunii Romane, un concert extraordinar sustinut de Orchestra simfonica a Filarmonicii George Enescu dirijata de maestrul Valentin Doni. continuă pe Adevărul

Academia Romana aniverseaza 150 de ani. Manifestari de sarbatorire, la Academie, la Ateneul Roman si la Castelul Peles, pe 4 si 5 aprilie

Pe 4 aprilie 2016 Academia Romana implineste 150 de ani de activitate. A fost fondata la1 aprilie1866, sub denumirea deSocietatea Literara Romana, devenita la 1 august1867Societatea Academica Romana, iar in1879Academia Romana.

Andrei Gavrilov revine la Ateneul Roman cu cate trei concerte pe seara

Dupa succesul aparitiilor sale din 2014 si 2015 Andrei Gavrilov va concerta din nou la Ateneul Roman, cu cate trei concerte interpretate in aceeasi seara: Concertul nr. 3 de Rahmaninov, Concertul nr. 1 de Prokofiev si Concertul pentru mana stanga de Ravel. Cele doua seri de concerte vor avea loc in 7 si 8 aprilie 2016, la ora 19. Sub egida Serilor Lipatti marele artist Andrei Gavrilov a devenit o constanta pe scena Ateneului Roman, cu aparitii surprinzatoare de fiecare data. Interpretarea celor trei concerte in aceeasi seara se constituie, de altfel, intr-o premiera pentru viata muzicala a Romaniei. Este diponibil un numar limitat de bilete, care au fost puse in vanzare prin reteaua http://www. bilete. ro/ si partenerii acesteia: oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate Bilete. ro si in magazinele Germanos.

Un nou serial de investigatii marca RL: Academia Romana a coruptiei

Din 4 aprilie, numai in Romania libera, veti afla despre cum academicieni de seama si milionari in euro au complotat pentru ca Academia Romana sa devina mai saraca, iar milionarii in euro si mai bogati.

Alexandru Bogdan, fost director in Academia Romana, urmarit penal

Alexandru Bogdan, fostul director al fundatiei Patrimoniu din Academia Romana, a fost pus sub urmarire penala de Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un dosar privind instrainarea mai multor terenuri ale Academiei.

Trupa Scorpions, concert aniversar in Bucuresti

Cunoscuta trupa rock Scorpions revine in Bucuresti pentru a celebra alaturi de publicul roman aniversarea a 50 de ani de activitate. Concertul care va avea loc in data de 16 iulie, la Romexpo, face parte din turneul mondial - Return To Forever/ 50th Anniversary Tour.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )