Libnet.ro
UNICEF

16:15

Concert Roger Waters. Povesti de la cititorii adevarul.ro: Cum a furat Pink Floyd ideile lui Ceausescu

Adevărul Adevărul,
Concert Roger Waters. Povesti de la cititorii adevarul.ro: Cum a furat Pink Floyd ideile lui Ceausescu

Cand Nicolae Ceausescu, presedintele semianalfabet, doctor Honorius Causa a mai multor academii din lume, a venit din vizita in Coreea de Nord, prietenul Kim Ir Sen nu l-a lasat sa plece cu mana goala. I-a umplut geamantanele cu idei ciu-ce. continuă pe Adevărul

Concert Roger Waters. Povesti de la cititorii adevarul.ro: Privind cerul, zidul nu te va mai inconjura

Cu 11 ani in urma, eram prin casa si ascultam muzica de la radio. Plictisita de piesele comerciale si repetitive, m-am dus la raftul cu casete vechi raftul cu CD-uri continea cam 5 CD-uri deoarece CD-urile erau cam scumpe, pe vreme aceea, sau cel putin asa imi spunea mama) si am luat prima caseta.

Concert Roger Waters. Povesti de la cititorii adevarul.ro. Vanatorul/d.c: The Dark Side of the Moon - in memoria C.M, fana Pink Floyd atat cat a trait

Nu-mi venea a crede. Visam de mult si-n toate felurile la asta. Dar nu indraznisem nici macar o data sa i-o spun. Sa i-o cer, nici atat. Cum as fi putut? Cum, daca teama mea cea mai mare era sa n-o pierd? Adevarul e ca de ce-o iubeam mai mult, de aia ma temeam mai mult, iar gandul unei eventuale despartiri ma sufoca, pur si simplu.

Concert Roger Waters. Povesti de la cititorii adevarul.ro: The Wall sau de ce e util cateodata sa fii legat de calorifer

Recent am fost la Vadu, pe plaja pustie, intre prieteni buni, glume, voie buna si bere. Cum mi se intampla adesea, am chitara cu mine si am executat cu placere si destoinicie niste mult Pink Floyd intru incantarea celor mai sus numiti printre guri de vodka si taceri sublime la foc de tabara, cauzate de emotii personale, poate prea personale.

Concert Roger Waters. Povesti de la cititori: Ce a insemnat Pheonix pentru rock-ul romanesc a insemnat Pink Floyd pentru rock-ul international

In anii 70 ascultam muzica la postul de radio Europa Libera. Ascultam in draci, ascultam cu teama. Oricine, prieten, cunoscut sau vecin, putea sa te denunte la Securitate, iar atunci aveai de tras. Din greu! Interogatorii, amenintari, santaje.

Concert Roger Waters. Povesti de la cititori: Ce a insemnat Phoenixpentru rock-ul romanesc a insemnat Pink Floyd pentru rock-ul international

In anii 70 ascultam muzica la postul de radio Europa Libera. Ascultam in draci, ascultam cu teama. Oricine, prieten, cunoscut sau vecin, putea sa te denunte la Securitate, iar atunci aveai de tras. Din greu! Interogatorii, amenintari, santaje.

Concert Roger Waters. Zidurile pe care voi vreti sa le demolati. Mesaje de la cititori si castigatori ai concursului

V-am intrebat ce ziduri ati demola pentru a va simti mai liberi. V-am intrebat si ce amintiri va leaga de Roger Waters si de muzica celor de la Pink Floyd. Ne-ati trimis mesajele pe care voi le-ati simtit, povestile pe care le-ati trait, sperantele pe care le nutriti pentru un viitor mai putin incurntat. Aici sunt dezamagirile, nazuintele, caramizile si ciocanele voastre.

Concert Roger Waters: reguli si acces

Roger Waters, care va aduce in premiera in Romania spectacolul The Wall, pe 28 august, in Piata Constitutiei, soseste in Capitala dupa un show pe care il va sustine la Budapesta.

VIDEOMuzica lui Roger Waters si filmul

Mai sunt cateva zile pana la evenimentul muzical al anului - concertul lui Roger Waters. Despre el si Pink Floyd s-a scris foarte mult in ultima vreme, dar mai putin despre relatia lui cu filmul. Muzica scrisa de el apare pe coloana sonora din 73 de filme, seriale, desene animate sau programe de televiziune.

VIDEO Roger Waters canta la Bucuresti alaturi de un cor de copii romani

Roger Waters va acanta alaturi de 15 copii romani in cadrul show-ului de la Bucuresti, de pe 28 august. Muzicianul britanic sustine un moment special alaturi de copii, in toate tarile in care ajunge turneul The Wall.

Concertul Roger Waters aduce restrictii in trafic

Cu ocazia concertului sustinut de Roger Waters de pe 29 august in Piata Constitutiei, Brigada Rutiera anunta ca va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor in perimetrul stadionului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )