Libnet.ro
UNICEF

05:15

Concertul Larei Fabian din Craiova a fost amanat: Organizatorii sustin ca de vina este o defectiune tehnica (VIDEO)

B1 B1,
Concertul Larei Fabian din Craiova a fost amanat: Organizatorii sustin ca de vina este o defectiune tehnica (VIDEO)

Concertul pe care Lara Fabian urma sa-l sustina maine la Sala Polivalenta din Craiova a fost amanat. Organizatorii sustin ca de vina este o defectiune tehnica, iar problema nu putea fi rezolvata. continuă pe B1

Concertul Larei Fabian de la Craiova a fost amanat

Din motive independente de artista, de organizatori si de Sala Polivalenta, in urma unor defectiuni tehnice de ultim moment, imposibil de remediat pana duminica, 11 decembrie, ziua in care Lara Fabian ar fi trebuit sa concerteze pe scena Salii Polivalente din Craiova, organizatorii sunt pusi in situatia regretabila de a amana evenimentul planificat peste numai doua zile.

Primele imagini cu elevul din Craiova acuzat de propaganda ISIS: Tanarul a fost retinut dupa ce a incalcat conditiile controlului judiciar (FOTO)

UPDATE: Tanarul de 18 ani din Craiova, acuzat de propaganda in favoarea ISIS, a fost retinut joi de procurorii DIICOT si va fi prezentat vineri in instanta cu propunere de arestare preventiva,.

Tanarul din Craiova, acuzat de propaganda ISIS, arestat preventiv pentru 30 de zile

Tanarul din Craiova, acuzat de DIICOT de savarsirea infractiunii de promovare a mesajului fundamentalist islamic prin propaganda a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza.

Primele imagini cu elevul din Craiova acuzat de propaganda ISIS: Tanarul, adus la DIICOT pentru ca a incalcat conditiile controlului judiciar (FOTO)

Elevul de liceu din Craiova, acuzat la inceputul acestui an de propaganda jihadista, a fost adus joi la sediul DIICOT din Bucuresti. Tanarul este acuzat de procurori ca nu a respectat conditiile.

Tanarul din Craiova acuzat de propaganda jihadista in favoarea ISIS, retinut de procurori

Procurorii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate DIICOT) l-au retinut, ieri seara, pe Constantin Luigi Boicea, tanarul din Craiova acuzat ca se pregatea pentru comiterea unui act de terorism, dupa ce a incalcat conditiile controlului judiciar si ar fi participat la activitatile de instruire desfasurate online de organizatia terorista Stat Islamic, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Procesul privind casa din Sibiu pierduta de familia Iohannis a fost amanat pentru a treia oara

Un nou termen in procesul privind casa din Sibiu pierduta de familia presedintelui Klaus Iohannis este programat, miercuri, la Curtea de Apel Pitesti. Acesta va fi al treilea termen in proces, dupa stramutarea cauzei de la Curtea de Apel Brasov, aminteste Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )