Libnet.ro
UNICEF

18:45

Condamnare la inchisoare pe viata pentru un militar american care a ucis 16 civili afgani

B1 B1,
Condamnare la inchisoare pe viata pentru un militar american care a ucis 16 civili afgani

Un militar american care a omorat 16 civili afgani, in martie 2012, a fost condamnat la inchisoare pe viata fara posibilitatea de eliberare anticipata. Sergentul Robert Bales a pledat vinovat si a prezentat. continuă pe B1

Detentie pe viata pentru un militar american care a omorat 16 civili afgani.

Un militar american care a omorat 16 civili afgani, in martie 2012, a fost condamnat la inchisoare pe viata fara posibilitatea de eliberare anticipata, relateaza presa americana, citata de Mediafax. Sergentul Robert Bales a pledat vinovat si a prezentat scuze pentru uciderea celor 16 civili afgani in atacul din martie 2012. A fost un act de lasitate, a declarat militarul american. Regret foarte mult acest act. Imi pare rau pentru familiile victimelor, a spus sergentul in varsta de 40 de .

SUA: Inchisoare pe viata fara drept de eliberare anticipata pentru militarul american care a ucis 16 civili afgani

Un soldat american, responsabil de uciderea cu sange rece a 16 civili afgani in 2012, a fost condamnat vineri de un juriu militar la inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii anticipate, informeaza AFP.

Un militar american care a omorat 16 civili afgani a fost condamnat la detentie pe viata

Un militar american care a omorat 16 civili afgani, in martie 2012, a fost condamnat la inchisoare pe viata fara posibilitatea de eliberare anticipata, scrie presa americana, potrivit Mediafax. Sergentul.

BUGET pentru deszapezirea autostrazilor care NU au fost construite.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a stabilit la 900 de milioane de lei buugetul pentru deszapezirea drumurilor pentru urmatorii doi ani si a inclus si autostrazi care nu au fost inca construite, informeaza Digi24. Pentru Autostrada Dumbrava-Pecica s-au alocat 27 milioane de lei, care ar trebui sa asigure deszapezirea celor 111 kilometri pe care ar trebui sa ii aiba autostrada. Pana in prezent,s-au contruit numai 42 km din autostrada Dumbrava-Pecica. Pentru restul .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )