Libnet.ro
UNICEF

10:30

Condamnare record in Romania. 225 de ani de inchisoare pentru tainuire

Antena3 Antena3,
Condamnare record in Romania. 225 de ani de inchisoare pentru tainuire

O pedeapsa de 225 de ani de inchisoare pentru un roman. Este vorba de o pedeapsa prin contopire data de Curtea de Apel Suceava. A comis niste infractiuni, mai multe in serie, si potrivit aberatiilor. continuă pe Antena3

Aproape 20 de ani de inchisoare pentru un sofer care a trecut pe rosu si a omorat doi oameni

Un sofer din Iasi a fost condamnat, miercuri, la o pedeapsa record: aproape 20 de ani de inchisoare .

Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru fostul deputat Chiril Lucinschi

Procurorii solicita sase ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru fostul deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi, vizat intr-un dosar penal deschis pentru spalare de bani.

Mama care si-a omorat copilul nou-nascut in canalizare, condamnata definitiv la 8 ani de inchisoare

Curtea de Apel Suceava a condamnat-o pe Gabriela Boghian 21 de ani) la opt ani de inchisoare pentru omor, dupa ce in prima instanta tanara primise 16 ani de inchisoare. Decizia magistratilor suceveni este definitiva. Aceasta fost trimisa dupa gratii pentru ca in septembrie 2017 ea si-a bagat baietelul nou-nascut, de doar patru zile, intr-o punga si l-a aruncat intr-un canal colector. Cadavrul micutului avea sa fie gasit dupa cateva zile.

Spania: Opt ani de inchisoare pentru un fost star de la Real Madrid

Xabi Alonso, retras din activitatea de fotbalist profesionist, are probleme cu legea in Spania. Fost.

MAE: Romania reafirma sprijinul sau pentru suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, la 4 ani de la anexarea ilegala a peninsulei Crimeea

Ministerul Afacerilor Externe anunta, intr-un comunicat, ca sustine si se alatura Declaratiei Inaltului Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate privind anexarea ilegala a peninsulei Crimeea. La 4 ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol, Romania condamna ferm, inca o data, incalcarea principiilor si normelor de drept international, se arata in comunicatul MAE.

Scolar pe Facebook, MONSTRU in realitate: Barbat de 62 ani, retinut pentru pornografie infantila

Un barbat de 62 de ani a fost retinut pentru 24 de ora de procurorii DIICOT sub acuzatiile de pronografie infantila. El este acuzat ca a fortat mai multe fetite sa se fotografieze in ipostaze indecente din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )