Libnet.ro
UNICEF

06:45

Medic din spital Covid: Pe cand voi va pregatiti pentru distractie,eu vad doua familii care se pregatesc pentru inmormantare

B1 B1,
Medic din spital Covid: Pe cand voi va pregatiti pentru distractie,eu vad doua familii care se pregatesc pentru inmormantare

Un medic din Timisoara, transferat inSpitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, transmite un mesaj dur pentru cei care sunt pregatiti pentru distractie. Doctorul atrage atentia ca oamenii sa respecte. continuă pe B1

Un medic din Cimislia infectat cu COVID-19 s-a stins din viata la cateva zile de la moartea sotiei

Medicul Iacob Papusoi, care a activat in cadrul Spitalului raional Cimislia, a pierdut lupta cu noul coronavirus. Institutia anunta despre decesul doctorului, la cateva zile dupa ce de COVID-19 a decedat si sotia sa, Maria Papusoi, si ea medic, transmite IPN.

Valeriu Munteanu, marturisiri despre cele doua saptamani petrecute in spital cu COVID-19: Pneumonia este atat de agresiva incat tratamentul nu ajuta pe toata lumea

Liderul USB, Valeriu Munteanu, a fost externat din spital, acolo unde a petrecut doua saptamani dupa ce s-a infectat cu COVID-19. El marturiseste, intr-un mesaj public prin care incearca sa avertizeze cetatenii despre cat de periculos este COVID-19, ca necesitatea de a fi internat a fost cauzata de faptul ca noul coronavirus i-a provocat aparitia pneumoniei, desi dansul este maratonist si considera ca plamanii sai nu vor fi afectati.

Scrisoarea unui asistent medical dintr-un spital COVID: Oricine se poate infecta

La 27 de ani, Ionut se afla in mijlocul bolnavilor COVID la Spitalul militar de campanie de pe stadionul CFR din Timisoara inca de la deschiderea acestuia pe 22 iulie. De atunci, tanarul a vazut de toate.

Cum va cheltui Romania miliardele de euro pentru redresare din criza COVID-19: Irigatiile si tehnologia, printre prioritati

Irigatiile si tehnologia se numara printre prioritatile de investitii ale Romaniei din miliardele de euro alocate de Uniunea Europeana prin Mecanismul de redresare si rezilienta, noua sursa de bani europeni creata pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Cat, cum si cand va investi Romania din acest mecanism?.

Legist INML Bucuresti: Am participat la peste 15.000 de autopsii, insa cei decedati din cauza COVID arata altfel decat tot ce am vazut (Libertatea)

A aparut o carte despre cauzele mortii COVID-19. Medicul Cristian Stan a sintetizat in acest ghid pentru practicieni descoperirile pe care le-a facut la autopsii. Pe baza observatiilor, medicul spune ca noul coronavirus produce o inflamatie a vaselor mici de sange. Aici cred ca poate fi una dintre cheile pentru gasirea tratamentului, sustine specialistul, potrivit Libertatea. ro.

Primarul din Cluj-Napoca lauda viziunea Guvernului pentru rectificarea bugetara. Emil Boc: Cand administrezi bugetul tarii, nu poti fi populist si nu poti sa vorbesti decat cu acoperire in cifre (VIDEO)

Cand administrezi bugetul tarii, nu ai voie sa fii populist si nu trebuie sa vorbesti decat cu acoperire in cifre, a subliniat Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, care a laudat viziunea Guvernului pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )