Libnet.ro
UNICEF

05:00

Conditiile meteorologice nefavorabile, cauza cea mai probabila a prabusirii avionului Air Algerie. Franta respinge ipoteza unui atac armat

România Liberă România Liberă,
Conditiile meteorologice nefavorabile, cauza cea mai probabila a prabusirii avionului Air Algerie. Franta respinge ipoteza unui atac armat

Ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve a declarat, pentru postul de radio RTL , ca cel mai probabil conditiile meteorologice nefavaorbile reprezinta ipoteza cea mai probabila care poate explica prabusirea avionului algerian in Mali. continuă pe România Liberă

Care este cauza prabusirii avionului Air Algerie. Aceasta este cea mai probabila ipoteza

Conditiile meteorologice constituie ipoteza cea mai probabila pentru explicarea prabusirii avionului Air Algerie in Mali, Parisul excluzand de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, extrem de .

Prabusirea avionului Air Algerie in Mali, cel mai probabil cauzata de conditiile meteorologice nefavorabile

Oficialii de la Paris spun ca cea mai probabila ipoteza a prabusirii avionului Air Algerie in Mali este reprezentata de conditiile meteo nefavorabile, scrie AFP. Credem ca acest avion a fost avariat din motive.

ADMITERE FACULTATE 2014. UMF Cluj: care a fost cea mai mica medie de admitere si la ce specializare

Peste 2. 100 de liceeni au sustinut, ieri, 23 iulie, examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Ei au concurat pe 601 de locuri bugetate si 263 de locuri cu taxa. Testul s-a dat sub forma unei probe scrise, in limba romana, si s-a desfasurat dupa sistemul grila al intrebarilor cu raspunsuri multioptionale. Cea mai mare medie a fost 9,73, iar cea mai mica - 6,01.

Vasile Blaga crede ca Predoiu este cea mai buna varianta de prezidentiabil pentru dreapta politica

Seful Partidului Democrat Liberal Vasile Blaga a vorbit, joi seara, despre candidatul cu care dreapta va merge la prezidentiale, precizand ca fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu este cea mai buna.

REVISTA PRESEI: Cea mai rentabila investitie din Romania

Adevarul scrie un articol despre viata privata a lui Vladimir Putin. Gandul arata ce s-a taiat la montaj in filmul de impartire a microbuzelor pentru elevi de catre premierul Ponta. Ziarul financiar arata care este cea mai rentabila investitie din Romania. Evenimentul Zilei arata cati bani a recuperat statul de la cei condamnati in Dosarul Transferurilor. Wall-Street arata ca desi vamuirea centralizata este un lucru bun in teorie, in practica produce haos. Ziare. com scrie despre sansele lui Dacian Ciolols de a ramane comisar european. Capital explica cine va achita nota de plata pentru disputa pe tema CAS. Prosport publica un interviu exclusiv cu Valerii Moraru.

ArcelorMittal, interesat sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru-cinci grupuri interesate sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa dupa capacitate), Ilva, anunta ministrul italian al Industriei, Federica Guidi.

Descoperire incredibila! A fost observata cea mai indepartata zona a unei galaxii eliptice explorate vreodata

Telescopul Hubble a observat un halou la periferia galaxiei Alpha Centaur, aceasta fiind cea mai indepartata zona a unei galaxii eliptice explorate vreodata, dupa cum a informat marti Agentia Spatiala.

TOP Eurostat: Romania - a cincea cea mai mica datorie guvernamentala procentuala din UE

Romania avea o datorie guvenamentala de 39% din produsul intern brut, in lei, in trimestrul I al anului 2014, a cincea cea mai scazuta procentual din Uniunea Europeana, a informat, marti, Institutul european de statistica Eurostat. Potrivit sursei citate, datoria guvernamentala a Romaniei era de 247,921 miliarde de lei in trimestrul I al anului 2014, reprezentand 39% din PIB, in crestere usoara atat nominal cat si ca pondere in PIB fata de trimestrul I al anului 2013 precum si fata de trimestrul IV al anului 2013. Totusi, datoria guvernamentala a Romaniei ramane lejer sub limita de 60% din PIB, impusa de Tratatul de la Maastricht, unul dintre criteriile de aderare a tarii la zona euro.

Xiaomi MiBand cea mai ieftina bratara de fitness inlocuieste parola

Odata cu prezentarea lui Xiaomi Mi4, producatorul chinez a prezentat si o bratara de fitness, prima din istoria companiei. Xiaomi MiBand va costa doar 13 dolari pe site-ul oficial. MiBand nu este cea mai aratoasa sau cea mai inovatoare bratara inteligenta, dar Xiaomi se urca in vagonul purtabilelor. MiBand monitorizeaza diferite aspecte de sanatate si fitness si functioneaza ca un ceas cu alarma. Seful Xiaomi, Lei Jun, a mentionat ca, spre deosebnire de alte bratari inteligente, MiBand are o autonomie [].

VIDEO FOTO Coreea de Nord, cea mai inchisa tara din lume

Coreea de Nord este condusa cu mana de fier de dinastia Kim inca din anul 1948. Autoritatile nu si-au reprimat niciun efort pentru ca lumea sa nu afle mai nimic despre Coreea de Nord. Cu toate acestea, lucrurile care se cunosc despre aceasta tara sunt extrem de inedite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )