Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conferinta MAI: Nu exista cazuri de coronavirus in Romania Nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus 6 persoane in carantina, in Bucuresti si cam 1.000 persoane la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 Conferinta MAI: Nu exista cazuri de coronavirus in Romania Nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus 6 persoane in carantina, in Bucuresti si cam 1.000 persoane la domiciliu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul. Ministrul Costache spune ca mai sunt inca sase persoane in carantina, in Bucuresti si cam 1. 000 persoane la domiciliu. continuă pe Hotnews

Dr. Streinu Cercel: in acest moment, nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul.

Romanca din Codogno, orasul italian cu cele mai multe cazuri de coronavirus, marturii infioratoare

Este alerta in Italia, dupa ce 17 cazuri de coronavirus au fost confirmate doar in ultimele 24 de ore acolo.

Finantator: Majoritatea startup-urilor esueaza, iar echipa fondatoare este vinovata in cele mai multe cazuri

Majoritatea startup-urilor esueaza, iar echipele lor fondatoare sunt cauza esecului in cele mai multe cazuri, considera sefa unui important fond de investitii in firme IT europene.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu exista in acest moment niciun caz confirmat de coronavirus in Romania. Avem inca 6 persoane in carantina, in Bucuresti (VIDEO)

In acest moment nu exista niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul tarii noastre, a declarat luni seara ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache. Oficialul guvernamental a precizat ca autor.

VIDEO Coronavirusul chinez: Hubei a revizuit in sus numarul de infectii din cauza focarelor din inchisori. Cele mai multe cazuri noi din afara provinciei sunt tot din sistemul penitenciar

Provincia Hubei a anuntat vineri, ca a revizuit in sus, de la 411 la 631, numarul de noi cazuri de coronavirus, dupa ce a inclus si cazurile din sistemul penitenciar, transmite Reuters.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Orban, despre coronavirus: Romania are un risc mai mare. Solicitarea facuta Politiei de Frontiera

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )