Libnet.ro
UNICEF

18:30

Conflictul Turcia - Siria continua: Armata turca riposteaza la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Antena3 Antena3,
Conflictul Turcia - Siria continua: Armata turca riposteaza la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Armata turca a ripostat sambata dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca. continuă pe Antena3

Conflictul TURCIA-SIRIA, departe de final: Un nou ATAC cu obuze din Siria. Armata turca riposteaza

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data. Obuzele au fost lansate spre provincia turca Hatay si au.

Armata turca riposteaza la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Armata turca a ripostat in aceasta dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay, dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca Anatolia, relateaza AFP, conform surselor de presa.

CONFLICTUL TURCIA-SIRIA: Un nou tir de artilerie din Siria. Armata turca a ripostat.

Armata turca a ripostat, sambata dimineata, la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca Anatolia, relateaza AFP, citata de Mediafax. De la incidentul produs miercuri si soldat cu moartea a cinci civili turci intr-un sat de frontiera, Turcia raspunde sistematic cu tiruri de artilerie la tirurile siriene. Noul incident intervine in contextul atacului care a avut loc, miercuri, in .

CONFLICTUL TURCIA-SIRIA: Armata turca continua tirurile asupra pozitiilor siriene. ...

Armata Turciei continua miercuri seara tarziu tirurile de artilerie impotriva pozitiilor siriene la frontiera intre cele doua tari, dupa uciderea a cinci civili intr-un sat turc atins de tiruri provenind dinspre partea siriana a frontierei, anunta agentia turca Anatolia, potrivit Mediafax. Tirurile turce, sustinute de catre o unitate cu baza in orasul Akcakale, langa frontiera, au provocat explozii puternice de partea siriana a frontierei, potrivit agentiei Anatolia. Potrivit postului .

Armata turca a ripostat la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Update 12:00 - Armata turca a ripostat sambata dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala.

Armata turca continua pregatirile de razboi.

Armata turca a continuat sambata desfasurarea de vehicule si personal militar la granita sa de sud-est cu Siria, relateaza agentia turca de presa Anadolu. Vehicule militare de la Centrul de Comanda al Brigazii a 5-a blindate din provincia Gaziantep au fost dislocate in regiunea Oncupinar, de la frontiera turco-siriana, alaturi de un numar mare de militari. Sambata dimineata, armata turca a ripostat la un nou tir de artilerie provenit dinspre Siria, care a lovit teritoriul sau in .

RAZBOI iN TURCIA. Armata turca continua bombardamentele asupra Siriei. Care este pozitia Romaniei in acest conflict

UPDATE - Armata turca a continuat joi dimineata bombardamentele asupra pozitiilor armatei siriene de la frontiera. Turcii au bombardat pozitiile armatei siriene de la frontiera dintre cele doua tari, a declarat .

Armata turca a bombardat pozitiile armatei siriene de la frontiera.

Armata turca a bombardat joi dimineata pozitiile armatei siriene de la frontiera dintre cele doua tari, ca raspuns la tirurile siriene de obuz care au ucis miercuri cinci civili turci intr-o localitate de la granita, a declarat pentru AFP o sursa din domeniul securitatii, transmite Mediafax. Tiruri de artilerie au fost reluate la ora 3. 00, ora Romaniei) in aceasta dimineata joi), a precizat aceasta sursa sub protectia anonimatului. Potrivit unui comunicat al Observatorului Sirian .

Turcia a oprit bombardamentele de la granita cu Siria, dar armata continua sa vina in zona

Bombardamentele de la frontiera dintre Turcia si Siria au incetat, instalandu-se un calm relativ in zona. Riposta turca pentru atacul cu obuze lansat de Siria a incetat, dar armata continua sa isi sporeasca.

Turcia: Parlamentul autorizeaza armata sa desfasoara operatiuni militare in Siria, daca este nevoie

Parlamentul turc a adoptat joi o motiune a guvernului care autorizeaza armata sa desfasoare daca este nevoie operatiuni in Siria, dar un oficial al guvernului de la Ankara a precizat imediat ca Turcia nu are intentia sa intre in razboi cu vecinul sau, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )