Libnet.ro
UNICEF

09:45

Armata turca a ripostat la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Antena3 Antena3,
Armata turca a ripostat la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Update 12:00 - Armata turca a ripostat sambata dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala. continuă pe Antena3

Armata turca riposteaza la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Armata turca a ripostat in aceasta dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay, dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca Anatolia, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Conflictul Turcia - Siria continua: Armata turca riposteaza la un nou tir de artilerie provenit din Siria

Armata turca a ripostat sambata dimineata la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca.

Armata turca continua pregatirile de razboi.

Armata turca a continuat sambata desfasurarea de vehicule si personal militar la granita sa de sud-est cu Siria, relateaza agentia turca de presa Anadolu. Vehicule militare de la Centrul de Comanda al Brigazii a 5-a blindate din provincia Gaziantep au fost dislocate in regiunea Oncupinar, de la frontiera turco-siriana, alaturi de un numar mare de militari. Sambata dimineata, armata turca a ripostat la un nou tir de artilerie provenit dinspre Siria, care a lovit teritoriul sau in .

CONFLICTUL TURCIA-SIRIA: Un nou tir de artilerie din Siria. Armata turca a ripostat.

Armata turca a ripostat, sambata dimineata, la un nou tir de artilerie provenit din Siria si indreptat spre provincia Hatay sud-est) dar care nu a provocat victime, a anuntat agentia semioficiala turca Anatolia, relateaza AFP, citata de Mediafax. De la incidentul produs miercuri si soldat cu moartea a cinci civili turci intr-un sat de frontiera, Turcia raspunde sistematic cu tiruri de artilerie la tirurile siriene. Noul incident intervine in contextul atacului care a avut loc, miercuri, in .

Conflictul TURCIA-SIRIA, departe de final: Un nou ATAC cu obuze din Siria. Armata turca riposteaza

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data. Obuzele au fost lansate spre provincia turca Hatay si au.

Turcia riposteaza la un nou atac cu obuze lansat din Siria

Armata turca a ripostat vineri seara la un nou atac cu obuze lansat din Siria, care a lovit teritoriul sau, respectiv provincia Hatay sud-estul Turciei), fara a se inregistra victime, relateaza presa turca, citata de AFP.

Armata turca a bombardat pozitiile armatei siriene de la frontiera.

Armata turca a bombardat joi dimineata pozitiile armatei siriene de la frontiera dintre cele doua tari, ca raspuns la tirurile siriene de obuz care au ucis miercuri cinci civili turci intr-o localitate de la granita, a declarat pentru AFP o sursa din domeniul securitatii, transmite Mediafax. Tiruri de artilerie au fost reluate la ora 3. 00, ora Romaniei) in aceasta dimineata joi), a precizat aceasta sursa sub protectia anonimatului. Potrivit unui comunicat al Observatorului Sirian .

RAZBOI iN TURCIA. Armata turca continua bombardamentele asupra Siriei. Care este pozitia Romaniei in acest conflict

UPDATE - Armata turca a continuat joi dimineata bombardamentele asupra pozitiilor armatei siriene de la frontiera. Turcii au bombardat pozitiile armatei siriene de la frontiera dintre cele doua tari, a declarat .

CONFLICTUL TURCIA-SIRIA: Armata turca continua tirurile asupra pozitiilor siriene. ...

Armata Turciei continua miercuri seara tarziu tirurile de artilerie impotriva pozitiilor siriene la frontiera intre cele doua tari, dupa uciderea a cinci civili intr-un sat turc atins de tiruri provenind dinspre partea siriana a frontierei, anunta agentia turca Anatolia, potrivit Mediafax. Tirurile turce, sustinute de catre o unitate cu baza in orasul Akcakale, langa frontiera, au provocat explozii puternice de partea siriana a frontierei, potrivit agentiei Anatolia. Potrivit postului .

Armata turca a continuat si joi atacurile asupra pozitiilor armatei siriene de la frontiera

Fortele armate din partea Turciei au bombardat, joi dimineata, pozitiile armatei siriene de la granita dintre cele doua state, ca raspuns la tirurile siriene de obuz care au ucis miercuri cinci civili turci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )