Libnet.ro
UNICEF

22:45

Confruntat cu a doua cea mai grava epidemie de COVID-19 din Europa, guvernul Spaniei anunta masuri de miliarde de euro (VIDEO)

B1 B1,
Confruntat cu a doua cea mai grava epidemie de COVID-19 din Europa, guvernul Spaniei anunta masuri de miliarde de euro (VIDEO)

Guvernul spaniol va injecta 3,8 miliarade de euro in sistemul de sanatate si 1,4 miliarde de euro in economie pentru a atenua impactul coronavirusului COVID-19, relateaza publicatia El Pais. Cei 1,4 miliarde de. continuă pe B1

De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Italia a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume de coronavirus, dupa China, in timp ce Germania este cel mai putin atins stat din Europa, avand cea mai mica rata a mortalitatii din tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate.

VIDEO Emmanuel Macron: Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol

Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol, a declarat joi seara presedintele Emmanuel Macron, in conditiile in care bilantul epidemiei de coronavirus in aceasta tara a ajuns la 2. 876 de cazuri, iar 61 de persoane au decedat.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

CORONAVIRUS |Macron: E cea mai grava criza medicala din ultimul secol Scolile din Franta se inchid de luni, angajatii fortati sa stea acasa vor fi recompensati

In contextul pandemiei de coronavirus, presedintele Frantei a facut un anunt sumbru, declarand ca Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol. Am ganduri de emotie si.

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Fost ministru al Sanatatii: Daca medicii ar face la fel si ar fugi din spitale dupa modelul PNL? E cea mai mare gafa politica din istoria postdecembrista

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a criticat luni decizia premierului desemnat Florin Citu de a-si depune mandatul. Acesta a comparat situatia de la guvernare cu cea din spitale si a subliniat ca decizia de azi este cea mai mare gafa po litica din istoria postdecembrista a Romaniei.

Reactia medicilor dupa ce Sanitas a cerut sporuri pentru cei care trateaza pacientii de coronavirus. Cea mai imbecila, cretina, de prost gust stire

Zeci de medici au reactionat dur dupa ce Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, a cerut acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Rusine! Nu am cerut asa ceva!.

America Latina, putin afectata de coronavirus, se confrunta cu cea mai grea epidemie de dengue din istoria sa

In timp ce autoritatile medicale din diferite tari din America Latina emiteau primele alerte cu privire la coronavirus, cu aproximativ patruzeci de cazuri depistate pe tot subcontinentul, acesta se confrunta cu un alt tip de epidemie, mult mai alarmant: cel al febrei dengue, potrivit Le Monde, citat de Rador.

SUPLIMENT DIGI COMMUNICATIONS IN CEA MAI RECENTA OFERTA DE OBLIGATIUNI RCS and RDS a atras resurse peste tinta

Digi Communications, compania care detine operatorul telecom RCS and RDS, a atras, prin cea mai recenta emisiune de obligatiuni, 850 milioane de euro prin oferta de obligatiuni senioare garantate compusa din doua transe, incheiata ieri, peste cele 800 milioane de euro tintite initial, a anuntat compania.

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )