Libnet.ro
UNICEF

10:15

CONGRES PPE la Bucuresti. Blaga: Nu Romania a fost sanctionata, ci doar cei care au facut ...

România Liberă România Liberă,
CONGRES PPE la Bucuresti. Blaga: Nu Romania a fost sanctionata, ci doar cei care au facut ...

Presedintele PDL Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la iesirea de la lucrarile Congresului Partidului Popular European PPE) ca liderii europeni nu au sanctionat Romania, ci politicienii care au permis infaptuirea raului asupra tarii. Nu Romania a fost sanctionata de liderii europeni, ci doar cei care au facut rau tarii, a precizat Blaga. Intrebat de jurnalisti daca presedintele Traian Basescu a vorbit cu liderii europeni pentru a-i convinge sa tina congresul PPE la Bucuresti, Blaga a . continuă pe România Liberă

CONGRES PPE LA BUCURESTI. Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost niciodata frica sa ...

Cancelarul german Angela Merkel le-a multumit miercuri, la Congresul PPE, presedintelui Traian Basescu si lui Vasile Blaga ca au permis reuniunea PPE la Bucuresti si a aratat ca acesta este un semnal ca peste tot in Europa democratia are castig de cauza si ca principiile democratiei sunt respectate, potrivit Mediafax. Draga Traian Basescu, draga Vasile Blaga si draga Kelemen Hunor, multumim ca ne-ati permis sa ne reunim astazi la Bucuresti, multumim ca ne-ati primit aici pentru a da un semnal .

CONGRES PPE la Bucuresti. Fiica Iuliei Timosenko a sosit la Congres. ...

Evghenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei Iulia Timosenko, a fost intampinata, miercuri, la Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul PPE, de fiica presedintelui Traian Basescu, europarlamentarul PDL Elena Basescu, informeaza Mediafax. Elena Basescu a condus-o pe Evghenia Timosenko spre sala in care se tine Congresul PPE. Inainte de a ajunge in acea sala, fiica Iuliei Timosenko a fost salutata si de catre presedintele PDL, Vasile Blaga. Evghenia Timosenko a .

CONGRES PPE LA Bucuresti. Lopez: Ne-am intalnit aici, spre deosebire de altii, carora le-a ...

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, le-a multumit, miercuri seara, la Congresul PPE, presedintelui PDL, Vasile Blaga, si presedintelui Traian Basescu, pentru primirea facuta la Bucuresti, spre deosebire de altii, carora le-a fost rusine sa se intalneasca aici si au facut-o la Bruxelles, potrivit Mediafax. Secretarul general al PPE a adresat primele fraze din discursul sau, cele de multumire, in limba romana. Lopez a mentionat ca Popularii europeni au fost bine primiti si s-au reunit .

CONGRES PPE la Bucuresti. Laszlo Borbely: Congresul este un eveniment istoric pentru Romania.

Vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, ca Congresul Partidului Popular European reprezinta un eveniment important in istoria Romaniei si ca trebuie sa respectam semnificatia acestui moment. Este un congres istoric, haideti sa respectam semnificatia acestui moment, nu este important doar pentru PDL sau UDMR, a spus Borbely intr-o emisiune la postul Realitatea TV. Borbely considera ca acest eveniment reprezinta un motiv de mandrie pentru poporul roman. Atunci cand are .

CONGRES PPE la Bucuresti. Laszlo: Congresul este un eveniment istoric pentru Romania.

Vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, ca Congresul Partidului Popular European reprezinta un eveniment important in istoria Romaniei si ca trebuie sa respectam semnificatia acestui moment. Este un congres istoric, haideti sa respectam semnificatia acestui moment, nu este important doar pentru PDL sau UDMR, a spus Borbely intr-o emisiune la postul Realitatea TV. Borbely considera ca acest eveniment reprezinta un motiv de mandrie pentru poporul roman. Atunci cand are .

CONGRES PPE la Bucuresti. Ungureanu: Dosarul de aderare la PPE a Partidului Forta Civica a ...

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, miercuri, ca partidul pe care il conduce a inceput demersurile de aderare la Partidul Popular European PPE). Am inceput demersurile de aderare la PPE. Sunt vizite reciproce, proceduri, o tehnica destul de complicata, dosarul de aderare la PPE a fost acceptat, a confirmat Ungureanu la postul de televiziunea Realitatea TV. Totodata, Ungureanu a tinut sa precizeze ca a discutat cu colegii din Alianta Romania Dreapta .

CONGRES PPE la Bucuresti. Ungureanu: Prezenta presedintelui la congres este legitima ...

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu declara ca prezenta presedintelui Basescu la Congresul PPE este legitima constitutional, aratand ca, daca congresul socialistilor europeni s-ar fi tinut la Bucuresti si seful statului ar fi fost invitat sa tina un cuvant de bun venit, ar fi facut aceasta, potrivit Mediafax. Ungureanu a fost intrebat daca prezenta lui Traian Basescu la Congresul PPE, care se desfasoara la Bucuresti, ar fi un motiv de suspendare a sefului statului. Nu. Catusi de putin.

CONGRES PPE la Bucuresti. Tokes: Este nevoie de un sistem de federalism in Romania.

Europarlamentarul Laszlo Tokes, prezent, miercuri, la Congresul PPE, a declarat ca toata problematica minoritara, a regiunilor dezavantajate locuite de minoritari . ), ar trebui sa fie cuprinsa in politica de coeziune a Europei unite. Tokes a explicat ca in opinia sa este nevoie de un sistem de federalism in Romania. Romania nu poate iesi din mostenirea comunista daca nu se va face descentralizarea si regionalizarea tarii, a subliniat europarlamentarul. Citeste si:LIVE TEXT.

CONGRES PPE la Bucuresti. Martens: Realizarea Romaniei de a avea un loc in UE nu trebuie ...

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat ca Romania si-a gasit locul in Europa datorita eforturilor cetatenilor romani, oamenilor politici si institutiilor, iar aceasta realizare nu trebuie periclitata de niciun actor politic prin atacuri la adresa valorilor europene, institutiilor democratice, relateaza Mediafax. Sunt foarte fericit ca suntem aici pentru a apara valorile pe care le sustinem: libertatea, democratia, statul de drept, responsabilitatea si solidaritatea. PPE nu va tolera .

CONGRES PPE la BUCURESTI. Gheorghe Flutur: Sunt convins ca ARD va avea un cuvant greu de ...

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, la Parlament, pentru Realitatea TV, ca Alianta Romania Dreapta ARD - PDL, PNTCD, Forta Civica si Noua Republica) va avea un cuvant greu de spus in politica romaneasca dupa 9 decembrie. Gheorghe Flutur a subliniat ca organizarea congresului popularilor europeni la Bucuresti reprezinta o confirmare pentru PDL si, pana la urma, pentru ARD ca reprezinta o formatiune politica puternica. Intrebat daca el considera ca prezenta .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )