Libnet.ro
UNICEF

00:07

Consiliul UE adopta noi sanctiuni asupra Crimeii, privind investitiile, schimburile si serviciile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul UE adopta noi sanctiuni asupra Crimeii, privind investitiile, schimburile si serviciile

Uniunea Europeana a adoptat joi noi sanctiuni vizand Crimeea, interzicand toate investitiile europene pentru a marca opozitia la anexarea ilegala a acestei peninsule ucrainene de catre Rusia, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

UE adopta noi sanctiuni care interzic investitiile si croazierele in Crimeea

Uniunea Europeana a adoptat joi noi sanctiuni vizand Crimeea, interzicand toate investitiile europene, precum si croazierele, pentru a-si exprima opozitia fata de anexarea ilegala a acestei peninsule.

UE adopta noi sanctiuni ce vizeaza Crimeea

Uniunea Europeana a adoptat, joi, noi sanctiuni vizand Crimeea, interzicand toate investitiile europene, precum si croazierele, pentru a sublinia opozitia sa fata de anexarea ilegala a acestei peninsule ucrainene de catre Rusia, informeaza AFP.

Uniunea Europeana va adopta noi sanctiuni impotriva Crimeii

Uniunea Europeana a cazut de acord asupra inaspririi sanctiunilor asupra investitiilor in Crimeea pentru a viza activitatile de explorare de petrol si gaze naturale rusesti din Marea Neagra si va adopta.

Noi sanctiuni UE vor interzice investitiile in Crimeea

Ministrii statelor membre UE au agreat noi sanctiuni vizand Crimeea si Rusia pentru interzicerea investitiilor in exploatarile de petrol si gaze din zona rusa a Marii Negre, transmite Reuters.

Uniunea Europeana adopta noi sanctiuni ce vizeaza Crimeea

Uniunea Europeana a adoptat, joi, noi sanctiuni care vizeaza Crimeea, prin interzicerea tuturor investitiilor europene in aceasta regiune, precum si croazierele, scopul fiind acela de a sublinia opozitia sa fata de anexarea ilegala a acestei peninsule ucrainene de catre Rusia, informeaza AFP si Le Monde.

Barack Obama va semna rezolutia care permite impunerea de noi sanctiuni Rusiei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, intentioneaza sa promulge rezolutia Congresului american care prevede sanctiuni suplimentare impotriva Rusiei si oferirea de armament Ucrainei, anunta Casa Alba,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )