Libnet.ro
UNICEF

13:30

Uniunea Europeana adopta noi sanctiuni ce vizeaza Crimeea

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana adopta noi sanctiuni ce vizeaza Crimeea

Uniunea Europeana a adoptat, joi, noi sanctiuni care vizeaza Crimeea, prin interzicerea tuturor investitiilor europene in aceasta regiune, precum si croazierele, scopul fiind acela de a sublinia opozitia sa fata de anexarea ilegala a acestei peninsule ucrainene de catre Rusia, informeaza AFP si Le Monde. continuă pe Adevărul

UE adopta noi sanctiuni ce vizeaza Crimeea

Uniunea Europeana a adoptat, joi, noi sanctiuni vizand Crimeea, interzicand toate investitiile europene, precum si croazierele, pentru a sublinia opozitia sa fata de anexarea ilegala a acestei peninsule ucrainene de catre Rusia, informeaza AFP.

UE adopta noi sanctiuni care interzic investitiile si croazierele in Crimeea

Uniunea Europeana a adoptat joi noi sanctiuni vizand Crimeea, interzicand toate investitiile europene, precum si croazierele, pentru a-si exprima opozitia fata de anexarea ilegala a acestei peninsule.

Consiliul UE adopta noi sanctiuni asupra Crimeii, privind investitiile, schimburile si serviciile

Uniunea Europeana a adoptat joi noi sanctiuni vizand Crimeea, interzicand toate investitiile europene pentru a marca opozitia la anexarea ilegala a acestei peninsule ucrainene de catre Rusia, informeaza AFP.

Uniunea Europeana va adopta noi sanctiuni impotriva Crimeii

Uniunea Europeana a cazut de acord asupra inaspririi sanctiunilor asupra investitiilor in Crimeea pentru a viza activitatile de explorare de petrol si gaze naturale rusesti din Marea Neagra si va adopta.

Noi sanctiuni UE vor interzice investitiile in Crimeea

Ministrii statelor membre UE au agreat noi sanctiuni vizand Crimeea si Rusia pentru interzicerea investitiilor in exploatarile de petrol si gaze din zona rusa a Marii Negre, transmite Reuters.

Hamas, considerata in continuare organizatie terorista de catre Uniunea Europeana

Miscarea Hamas este considerata in continuare de Uniunea Europeana drept organizatie terorista, astfel ca va face apel la decizia justitiei, anunta Comisia Europeana, citata de AFP. Decizia de astazi.

Saracii Brailei se grabesc sa intre in posesia ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana. Primaria a inceput sa le distribuie de cateva zile

Distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana a inceput de cateva zile la Braila, iar beneficiarii se grabesc sa intre in posesia pachetelor care ii vor ajuta sa aiba ce pune pe masa de sarbatori.

Uniunea Europeana a inasprit tonul fata de Turcia, in urma unor raiduri ale politiei impotriva presei

Uniunea Europeana a inasprit, marti, tonul fata de Turcia, in urma unor raiduri ale politiei fata de presa, amintind ca progresul negocierilor de aderare depinde de respectarea regulilor democratice,.

Planul ONU de creare a unor zone de armistitiu in Siria este sustinut de Uniunea Europeana

Ministrii de Externe din Uniunea Europeana, care s-au intalnit la Bruxelles la inceputul acestei saptamani, au anuntat ca sustin planul Organizatiei Natiunilor Unite de infiintare a unor zone de armistitiu in Siria.

Premierul Ucrainei cere ajutor financiar de urgenta de la Uniunea Europeana

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a cerut luni ajutor financiar de urgenta de la Uniunea Europeana pentru tara sa, informeaza EurActiv. Iateniuk sustine ca Executivul de la Kiev depune toate eforturile necesar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )