Libnet.ro
UNICEF

10:46

Consiliul Concurentei verifica clinicile care efectueaza teste COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei verifica clinicile care efectueaza teste COVID-19

Consiliul Concurentei are in derulare o analiza la clinicile care efectueaza teste COVID-19, pentru a vedea daca acestea respecta legislatia in materie de concurenta, a transmis biroul de presa al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei verifica clinicile care fac teste pentru Covid-19. Motivul pentru care acestea au intrat in colimatorul institutiei

Consiliul Concurentei are in derulare o analiza la clinicile care efectueaza teste COVID-19, pentru a vedea daca acestea respecta legislatia in materie de concurenta, a transmis biroul de presa al institutiei, miercuri, la solicitarea Agerpres.

Consiliul Concurentei face verificari la clinicile care efectueaza teste COVID-19

Consiliul Concurentei are in derulare o analiza la clinicile care efectueaza teste COVID-19, pentru a vedea daca acestea respecta legislatia in materie de concurenta. in ultima perioada, cererile de teste COVID au crescut foarte mult, la fel si preturile, scrie Agerpres.

Clinicile private care fac teste pentru Covid-19, verificate de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei vor verifica clinicile private carefac teste pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut, dupa ce preturile testelor au crescut brusc.

Consiliul Concurentei supune dezbaterii angajamentele BRD, Raiffeisen si BCR pentru a deveni actionari ai CIT One

Consiliul Concurentei supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de BRD - Groupe Societe Generale BRD), Raiffeisen Bank si Banca Comerciala Romana BCR) in vederea inlaturarii ingrijorarilor concurentiale identificate in contextul in care acestea vor sa devina actionari in comun ai companiei CIT One, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )