Libnet.ro
UNICEF

20:00

Consiliul International al Parlamentarilor Evrei condamna difuzarea colindului antisemit de la TVR 3

Antena3 Antena3,
Consiliul International al Parlamentarilor Evrei condamna difuzarea colindului antisemit de la TVR 3

Consiliul International al Parlamentarilor Evrei condamna vehement difuzarea colindului cu accente antisemite la TVR3, considerand ca este vorba de o actiune profund ofensatoare care aminteste de cele mai negre. continuă pe Antena3

Consiliul Parlamentarilor Evrei condamna difuzarea colindului antisemit.

Consiliul International al Parlamentarilor Evrei condamna in termeni vehementi difuzarea colindului cu accente antisemite la TVR3, transmite Mediafax. Am fost profund ofensat de difuzarea unui colind antisemit crestin la Televiziunea publica din Romania, a declarat congresmenul american Eliot L. Engel, presedintele Consiliului International al Parlamentarilor Evrei ICJP), o asociatie cu sediul la Ierusalim creata de Knesset, de Congresul Evreiesc Mondial, de Ministerul israelian de Externe .

Ambasada SUA a criticat difuzarea colindului antisemit difuzat la TVR 3

Ambasada SUA a criticat difuzarea la TVR 3 a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor. Ambasada SUA la Bucuresti considera ca difuzarea din 6 decembrie a unui asa-zis .

Ambasada SUA critica difuzarea colindului antisemit.

Ambasada SUA a criticat difuzarea la TVR 3 a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor. Ambasada SUA la Bucuresti considera ca difuzarea din 6 decembrie a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor este o expresie inacceptabila de antisemitism, care trebuie condamnata in termeni fermi si fara echivoc. Intoleranta si ura sunt inacceptabile si nu trebuie sa fie incurajate, mai ales prin intermediul televiziunii publice, .

Ambasada SUA condamna difuzarea colindului de la TVR 3

Ambasada SUA la Bucuresti considera difuzarea din 6 decembrie a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor ca o expresie inacceptabila de antisemitism ce trebuie condamnata in termeni fermi si fara echivoc.

Scandalul colindului antisemit. Vainer: Astfel de situatii, nici macar din greseala.

Presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti, deputatul Aurel Vainer, condamna difuzarea colindului antisemit la TVR 3, aratand ca o astfel de situatie nu ar trebui sa apara, nici macar din greseala, ignoranta sau neatentie. Citeste si: BOR, replica in scandalul colindului antisemit: Cantecele indeamna la bunatate Intr-un comunicat remis Romaniei Libere, Federatia Comunitatilor Evreiesti FCER) cere ca persoanele care au gresit sa fie identificate si sa-si asume consecintele care decurg .

UPDATE. Scandalul colindului antisemit: TVR 3 se spala pe maini; Ambasada Israelului, MAE si ...

UPDATE: Institutul pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel isi exprima ingrijorarea si dezacordul fata de difuzarea colindului cu un mesaj antisemit de o maxima gravitate si vulgaritate, conform unui comunicat remis redactiei. Totodata, Institutul Elie Wiesel ii cere presedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, sa retraga CD-ul care contine melodia antisemita sa fie retras de pe piata. Vezi adresa atasata) Si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a condamnat, intr-un comunicat .

UPDATE. TVR 3 se spala pe maini in scandalul difuzarii colindului antisemit. ...

UPDATE: Ambasada Isarelului la Bucuresti catalogheaza difuzarea colindului pe unul din posturile publice de televiziune drept profund suparatoare si se declara alarmata de antisemitismul promovat de TVR 3. Ambasada considera profund suparator ca un asemenea colind a aparut in presa romaneasca, mai ales la Televiziunea Nationala Romana. Avand in vedere eforturile facute de Guvernele Romaniei si Israelului pentru combaterea xenofobiei, rasismului, antisemitismului si discriminarii, sub .

BOR, replica in scandalul colindului antisemit: Cantecele indeamna la bunatate.

Biserica Ortodoxa dezaproba manifestarile antisemite, pentru ca acestea sunt potrivnice Evangheliei iubirii lui Hristos, arata Patriarhia intr-un comunicat. Citeste si: UPDATE. Scandalul colindului antisemit: Televiziunea Romana, amendata cu 50. 000 de lei Astfel, BOR raspunde acuzatiilor facute de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA), in cazul colindului antisemit difuzat, vineri, pe TVR 3. Marti seara, MCA Romania a notat, intr-un comunicat remis redactiei, ca .

TVR 3 se spala pe maini in scandalul difuzarii colindului antisemit (VIDEO).

Televiziunea Romana se spala pe maini in scandalul colindului antisemit difuzat pe TVR 3 si da vina pe Centrul de Conservare a Culturii Traditionale Cluj, care a ales cantecul. Totodata, Revista 22 si Grupul pentru Dialog Social au reclamat TVR 3 la CNCD si la CNA, iar Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului le cere lui Basescu si Ponta sa ia masuri impotriva antisemismului promovat de televiziunea publica. Colindul antisemit de la TVR 3 Postul public TVR 3 a difuzat, .

Scandalul colindului antisemit difuzat de TVR 3: Directorul Centrului de Cultura Cluj a demisionat

Tiberiu Groza a demisionat, vineri, din functia de director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, precum si din cea de director artistic al ansambulului folcloric Dor Transilvan, ca urmare a difuzarii colindului antisemit pe TVR 3, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )