Libnet.ro
UNICEF

05:45

Consiliul Judetean a taiat din bugetul alocat pentru proiectele de interes public. Bisericile vor primi cel mai mult

Adevărul Adevărul,
Consiliul Judetean a taiat din bugetul alocat pentru proiectele de interes public. Bisericile vor primi cel mai mult

Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat alocarea a 2,5 milioane de lei pentru finantarea nerambursabila a unor proiecte de interes public, derulate in 2017 in Hunedoara. Cei mai multi bani vor fi alocati bisericilor, dar sumele aprobate sunt mai mici ca in anii trecuti. continuă pe Adevărul

Consiliul Judetean vrea sugestii de la buzoieni, pentru a stabili ce va construi in locul fostei maternitati

Cladirea vechii maternitati de pe Bulevardul Garii urmeaza sa fie demolata, autoritatile urmand sa gaseasca o utilitate terenului in urma unei dezbateri publice. Conducerea Consiliului Judetean a renuntat la ideea de construi aici o sala de sport pentru persoanele cu dizabilitati, dupa ce, initial a spus ca acolo va fi un centru de geriatrie.

Terenuri ale fostului combinat siderurgic, scoase la vanzare. Consiliul Judetean cumpara doua drumuri

Pentru realizarea unei infrastructuri de transport rutier, in conditiile in care municipiul Calarasi este localitate de frontiera la granita romano bulgara, consilierii judeteni au aprobat cumpararea a doua terenuri din proprietatea fostului combinat siderurgic.

Consiliul Judetean Salaj, dat in judecata de propriii angajati. Ce nemultumiri au reclamantii

O decizie din decembrie 2016 a Curtii Constitutionale i-a determinat pe salariatii Consiliului Judetean Salaj sa isi dea in judecata angajatorul.

Isarescu: Romania indeplineste din 2015 criteriile pentru adoptarea euro

Economia romaneasca indeplineste cumulativ criteriile de la Maastricht, necesare pentru adoptarea euro, fara intrerupere incepand din iulie 2015, a declarat, astazi, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

UDMR nu a votat hotararea CL privind reteaua scolara din Targu Mures pentru 2017-2018

Grupul UDMR din cadrul Consiliului Local Targu Mures a anuntat, joi, ca nu a votat proiectul de hotarare care finalizeaza reteaua scolara pentru anul 2017-2018, intrucat in acesta nu.

Prima victorie din play-off pentru Dinamo: Cainii rosii trec cu usurinta de CFR Cluj in meciul disputat pe Arena Nationala

Dinamo a reusit sa treaca peste infrangerea de duminica seara din meciul cu FCSB si a obtinut o victorie clara cu 2-0 in fata lui CFR Cluj. Acesta reprezinta si primul succes pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )