Libnet.ro
UNICEF

09:45

Constanta: Nunta a familiei Halep, oprita de politisti pentru nerespectarea masurilor impotriva Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Constanta: Nunta a familiei Halep, oprita de politisti pentru nerespectarea masurilor impotriva Covid-19

O nunta a unei verisoare a Simonei Halep, desfasurata pe terasa unui restaurant din municipiul Constanta cu participarea a circa 200 de persoane, a fost oprita duminica seara de politisti si jandarmi pentru ca nu erau respectate masurile de prevenire a raspandirii Covid-19, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Amenzi de 21.000 de lei in Mamaia pentru nerespectarea masurilor sanitare si a distantei fizice. Doua cluburi si doua terase, in vizorul autoritatilor

Seara trecuta, alte doua cluburi si doua terase din Mamaia au fost amendate de politisti cu 21. 000 de lei, pentru nerespectarea masurilor sanitare si nepastrarea distantarii fizice in contextul epidemiei de.

Tribunalul Bucuresti l-a amendat pe primarul Craiovei pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti

Tribunalul Bucuresti a decis amendarea edilului Craiovei, Mihail Genoiu, pentru nepunerea in practica a unei decizii a aceleiasi instante prin care era obligat sa puna la dispozitia unei persoane fizice dispozitiile de primar care nu erau publicate pe site-ul institutiei.

ANPC: Doua cluburi din Mamaia au fost inchise in urma controalelor. Amenzi de zeci de mii de lei pentru nerespectarea regulilor (FOTO)

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca isi continua activitatea de de control la malul Marii Negre, prin Comandamentul Litoral, iar joi au fost verificati mai multi operatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )