Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tribunalul Bucuresti l-a amendat pe primarul Craiovei pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tribunalul Bucuresti l-a amendat pe primarul Craiovei pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti

Tribunalul Bucuresti a decis amendarea edilului Craiovei, Mihail Genoiu, pentru nepunerea in practica a unei decizii a aceleiasi instante prin care era obligat sa puna la dispozitia unei persoane fizice dispozitiile de primar care nu erau publicate pe site-ul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul de coruptie in care Vasile Blaga fusese achitat in prima instanta, retrimis la judecare la Tribunalul Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a trimis la Tribunalul Bucuresti pentru rejudecare dosarul de coruptie in care europarlamentarul PNL Vasile Blaga fusese achitat chiar de tribunal.

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, amendat pentru nerespectarea conditiei purtarii mastii

Deputatul PSD Catalin Radulescu, cunoscut pentru pozitiile radicale si supranumit Mitraliera, a fost amendat de un politist din Bucuresti pentru ca nu purta masca de protectie intr-o benzinarie de pe Bulevardul Iuliu Maniu, au declarat pentru G4Media. ro surse oficiale.

ANPC: Doua cluburi din Mamaia au fost inchise in urma controalelor. Amenzi de zeci de mii de lei pentru nerespectarea regulilor (FOTO)

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca isi continua activitatea de de control la malul Marii Negre, prin Comandamentul Litoral, iar joi au fost verificati mai multi operatori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )