Libnet.ro
UNICEF

09:30

Constanta: Tanar arestat dupa ce a batut si injunghiat un barbat pe care il cunostea

România Liberă România Liberă,
Constanta: Tanar arestat dupa ce a batut si injunghiat un barbat pe care il cunostea

Un tanar in varsta de 24 de ani, din satul constantean Coslugea, a fost arestat preventiv pentru tentativa la omor, dupa ce a batut si injunghiat un consatean cu care avea un conflict mai vechi, victima avand nevoie de mai mult de o luna de ingrijiri medicale. continuă pe România Liberă

Un tanar din Constanta a fost arestat dupa ce a batut si injunghiat un barbat

Un tanar de 24 ani din satul Coslugea, judetul Constanta, a fost arestat preventiv pentru tentativa la omor, dupa ce a batut si injunghiat un consatean cu care avea un conflict mai vechi, victima avand nevoie.

Tanar arestat dupa ce a vrut sa-si omoare fosta iubita. El a injunghiat-o cu un cutit de trei ori

Un tanar in varsta de 28 de ani din judetul Constanta a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanta. El este cercetat pentru tentativa de omor calificat dupa ce si-a injunghiat fosta iubita.

Posibil caz de Ebola in Alba: un barbat care a lucrat in Africa va fi monitorizat pentru 21 de zile

Un barbat care a revenit in Romania dupa ce a lucrat intr-o tara din Africa in care exista cazuri de imbolnaviri de Ebola este monitorizat de catre autoritatile sanitare din judetul Alba.

Ochiul bionic ii reda vederea unui barbat care n-a mai vazut de trei decenii [VIDEO]

Ochiul bionic, care erain urma cu cativa ani doar un proiect mic in Carolina de Nord, a reusit de curand sa ii readuca vederea unui om afectat de o boala foarte grava. Ochiul bionic Argus II i-a redat vederea lui Larry Hester, un barbat care de 33 de ani nu a vazut nimic. El suferea de retinis pigmentosa, o maladiei care l-a lasat fara vedere. Argus II nu este un ochi in adevaratul sens al cuvantului, acesta fiind mai degraba [].

Cinci politisti de la Sectia 3 din Bucuresti, anchetati de procurori dupa ce un barbat sustine ca a fost torturat

O ancheta a inceput la Sectia 3 Politie dupa ce, in luna mai, cinci politisti ar fi batut un barbat. Acesta a depus o plangere la parchet. Cei cinci politisti sunt audiati la Parchet, transmit surse judiciare.

Bucurestean in varsta de 73 de ani, arestat dupa ce a furat portofelul unei femei de 89 de ani

Un barbat in varsta de 73 de ani a fost arestat, marti, de politistii bucuresteni, dupa ce, luni, a furat potofelul unei batrane in varsta 89 de ani, informeaza Politia Capitalei, surse din Politie precizand pentru Mediafax ca aceasta a fost a sasea oara cand batranul a fost prins la furat.

Un bucurestean de 73 ani a fost arestat dupa ce a furat portofelul unei femei de 89 ani

Un barbat de 73 ani a fost arestat, marti, de politistii bucuresteni, dupa ce, luni, a furat potofelul unei batrane in varsta 89 de ani, informeaza Politia Capitalei, citata de Mediafax. Barbatul a fost.

Un bucurestean in varsta de 73 de ani, arestat dupa ce a furat portofelul unei femei de 89 de ani

Un barbat in varsta de 73 de ani a fost arestat, marti, de politistii bucuresteni, dupa ce, luni, a furat potofelul unei batrane in varsta 89 de ani, informeaza Politia Capitalei, potrivit.

Fratele permierului Albaniei a fost arestat dupa ce a manvrat o drona care a dus la oprirea meciului Serbia-Albania

Incident la meciul de marti seara dintre nationalele Serbiei si Albaniei. Partida de fotbal a fost suspendata , dupa ce o drona a survolat terenul purtand un steag nationalist albanez, ceea ce a provocat furie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )