Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cinci politisti de la Sectia 3 din Bucuresti, anchetati de procurori dupa ce un barbat sustine ca a fost torturat

România Liberă România Liberă,
Cinci politisti de la Sectia 3 din Bucuresti, anchetati de procurori dupa ce un barbat sustine ca a fost torturat

O ancheta a inceput la Sectia 3 Politie dupa ce, in luna mai, cinci politisti ar fi batut un barbat. Acesta a depus o plangere la parchet. Cei cinci politisti sunt audiati la Parchet, transmit surse judiciare. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Accident grav, intre un autobuz si un tramvai, in cartierul Vitan din Bucuresti. Mai multe persoane au fost ranite. Printre victime sunt si copii

Cel putin 10 persoane au fost ranite, luni, in cartierul Vitan din Bucuresti, in urma unui accident grav produs in urma coliziunii dintre un tramvai si un autobuz. Cinci ambulante SMURD au fost trimise la fata locului. A fost solicitata si o autospeciala de descarcerare.

Un obsedat sexual e liber pe strazile din Bucuresti!

Un obsedat sexual vaneaza tinere pe strazile din Bucuresti. A atacat doua adolescente in aceeasi seara, iar politistii il cauta de doua saptamani. Fetele care au scapat din mainile sale nu mai au pace.

Cele mai scumpe zone de birouri din Bucuresti

Zonele in care se vor livra cele mai scumpe spatii de birouri din Capitala raman in anii urmatori in Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti. De asemenea, aceste zone reprezinta jumatate din totalul activitatii de inchiriere si unde se vor livra proiecte in viitor.

(P) Stejarii Ballroom - gazda celor mai importante evenimente private din Bucuresti

Stejarii Ballroom, una dintre cele mai apreciate locatii pentru organizarea evenimentelor private din Bucuresti, este situat in cadrul Stejarii Country Club, primul complex de acest tip din Romania. Cu un design original si impresionant, care poarta.

Autobuz lovit de tramvai in zona Dristor din Bucuresti: 7 oameni au fost raniti- IMAGINI de la locul accidentului

Sapte persoane au fost ranite, in urma cu scurt timp, dupa ce un autobuz a fost lovit de un tramvai la intersectia dintre Calea Vitan si Mihai Bravu. Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, a.

JLL: Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, cele mai scumpe

Birourile din Centru, Vest si zona Floreasca din Bucuresti, care reprezinta jumatate din totalul activitatilor de inchiriere, vor avea cele mai scumpe chirii si in anii urmatori, dar revine diferentierea chiriilor intre zone, dupa aplatizarea din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )