Libnet.ro
UNICEF

23:45

Contestatiile lui Daniel Florea impotriva candidatilor liberali, respinse in instanta

România Liberă România Liberă,
Contestatiile lui Daniel Florea impotriva candidatilor liberali, respinse in instanta

Planurile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, de a bloca candidatura contracandidatului de la PN. continuă pe România Liberă

Contestatiile depuse de Daniel Florea pentru a bloca candidatura liberalilor, respinse de Judecatoria Sectorului 5

Judecatoria sectorului 5 a respins, miercuri, toate cele patru contestatii depuse de primarul PSD, inca in functie, Daniel Florea, care a incercat blocarea artificiala a candidatului PNL Cristian Bacanu pentru pozitia de primar al sectorului si a candidatilor la Consiliul Local Sector 5 si Consiliul General al Municipiului Bucuresti din partea PNL, arata un comunicat de presa al liberalilor.

Primarul Sectorului 5 Daniel Florea pierde in justitie toate contestatiile impotriva candidatilor liberali

Judecatoria sectorului 5 a respins, azi, toate cele patru contestatii depuse de primarul PSD, inca in functie, Daniel Florea, care a incercat blocarea artificiala a candidatului PNL Cristian Bacanu pentru pozitia de primar al sectorului si a candidatilor la Consiliul Local Sector 5 si Consiliul General al Municipiului Bucuresti din partea PNL, arata un comunicat de presa al liberalilor, conform news. ro.

VIDEO USR, sesizare la DNA si Politie. Acuza ca angajati ai Primariei Sectorului 5 ar falsifica semnaturi pentru candidaturile Gabrielei Firea si Daniel Florea Reactia primarului general - UPDATE

USR a sesizat DNA si Politia Capitalei, sustinand ca datele unor oameni cu conditii precare ar ajunge la functionari publici care le-ar falsifica semnaturile si le-ar folosi pe listele depuse la Autoritatea Electorala pentru candidaturile primarului general Gabriela Firea si primarului Sectorului 5, Daniel Florea. Vlad Voiculescu a postat pe Facebook un filmulet in care apar angajati ai Primariei Sectorului 5 care ar falsifica semnaturi pentru Firea si Florea.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: Noi am cheltuit de la inceputul pandemiei cam 60 de milioane de lei. Oamenii au nevoie de alocatiile pentru copii. Si-au pierdut locurile de munca in aceasta perioada (VIDEO)

Daniel Florea, primar al Sectorului 5 al Capitalei si candidat pentru un nou mandat, a criticat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, masurile luate de Guvern in contextul pandemiei de.

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea: O serie de ticalosi si infractori, deghizati in politicieni, falsifica si distribuie in spatiul public o serie de falsuri, constienti ca nu au nicio sansa sa ne invinga la urne. Am depus plangere penala (VIDEO)

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea, a anuntat ca a depus plangeri penale pe numele celor care au fabricat hartii si filmulete mincinoase privind strangerea de semnaturi in campania electorala pentru Pr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )