Libnet.ro
UNICEF

12:30

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea: O serie de ticalosi si infractori, deghizati in politicieni, falsifica si distribuie in spatiul public o serie de falsuri, constienti ca nu au nicio sansa sa ne invinga la urne. Am depus plangere penala (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Sectorului 5,Daniel Florea: O serie de ticalosi si infractori, deghizati in politicieni, falsifica si distribuie in spatiul public o serie de falsuri, constienti ca nu au nicio sansa sa ne invinga la urne. Am depus plangere penala (VIDEO)

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea, a anuntat ca a depus plangeri penale pe numele celor care au fabricat hartii si filmulete mincinoase privind strangerea de semnaturi in campania electorala pentru Pr. continuă pe B1

VIDEO Primarul sectorului 5, plangeri penale dupa acuzatiile USR-PLUS privind falsificarea semnaturilor

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, sustine ca le-a facut plangeri penale pentru infractiunea de favorizare a infractorului ticalosilor deghizati in politicieni care falsifica si distribuie in spatiul public o serie de falsuri.

Scandalul semnaturilor false. Florea, catre PNL si USR-PLUS: V-ati transformat in pavaza lui Piedone si in trompeta finului lui Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea PSD), a facut plangeri penale dupa aparitia unui filmulet in care angajati ai primariei par ca falsifica semnaturi pentru candidatura sa si a primarului general Gabriela Firea. Daniel Florea a avut un mesaj si pentru PNL-USR-PLUS: v-ati transformat in pavaza lui Piedone si in trompeta finului lui Vanghelie.

VIDEO USR, sesizare la DNA si Politie. Acuza ca angajati ai Primariei Sectorului 5 ar falsifica semnaturi pentru candidaturile Gabrielei Firea si Daniel Florea Reactia primarului general - UPDATE

USR a sesizat DNA si Politia Capitalei, sustinand ca datele unor oameni cu conditii precare ar ajunge la functionari publici care le-ar falsifica semnaturile si le-ar folosi pe listele depuse la Autoritatea Electorala pentru candidaturile primarului general Gabriela Firea si primarului Sectorului 5, Daniel Florea. Vlad Voiculescu a postat pe Facebook un filmulet in care apar angajati ai Primariei Sectorului 5 care ar falsifica semnaturi pentru Firea si Florea.

Primarul Sectorului 5 critica atitudinea Guvernului fata de edilii PSD. Daniel Florea: Pensiile nu se maresc cu 14%, ci se diminueaza cu 26%. Alocatiile nu se majoreaza cu 20%, ci scad cu 80% (VIDEO)

Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a criticat proiectul de rectificare bugetara, dar si atitudinea Guvernului fata de edilii PSD. in direct pe B1 TV, la Buna, Romania cu Razvan Zamfir, el a .

VLAD VOICULESCU: Oameni platiti din bani publici falsifica semnaturi pentru PSD, Florea si Firea

Alianta USR-PLUS a transmis sesizari la DNA si la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, acuzand existenta unor fabrici de semnaturi false pentru alegerile locale, in beneficiul PSD. Reprezentantii aliantei sustin ca datele unor oameni cu conditii precare ar fi utilizate de functionari din primarii pentru listele de sustinere a candidaturii depuse la Autoritatea Electorala de Gabriela Firea si de primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

VIDEO USR-PLUS a sesizat DNA si Politia dupa aparitia unui clip in care angajati ai Primariei falsifica semnaturi pentru candidaturile lui Florea si Firea

Alianta USR-PLUS a anuntat ca a sesizat Politia si DNA dupa ce ieri a aparut un filmulet in care angajati ai Primariei Sectorului 5 par ca falsifica semnaturi pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, si primarului general Gabriela Firea. Furtul =peseditul) este in firea lor!, a afirmat ieri Vlad Voiculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )