Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: Noi am cheltuit de la inceputul pandemiei cam 60 de milioane de lei. Oamenii au nevoie de alocatiile pentru copii. Si-au pierdut locurile de munca in aceasta perioada (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: Noi am cheltuit de la inceputul pandemiei cam 60 de milioane de lei. Oamenii au nevoie de alocatiile pentru copii. Si-au pierdut locurile de munca in aceasta perioada (VIDEO)

Daniel Florea, primar al Sectorului 5 al Capitalei si candidat pentru un nou mandat, a criticat, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, masurile luate de Guvern in contextul pandemiei de. continuă pe B1

Primarul Sectorului 5 Daniel Florea pierde in justitie toate contestatiile impotriva candidatilor liberali

Judecatoria sectorului 5 a respins, azi, toate cele patru contestatii depuse de primarul PSD, inca in functie, Daniel Florea, care a incercat blocarea artificiala a candidatului PNL Cristian Bacanu pentru pozitia de primar al sectorului si a candidatilor la Consiliul Local Sector 5 si Consiliul General al Municipiului Bucuresti din partea PNL, arata un comunicat de presa al liberalilor, conform news. ro.

VIDEO Primarul sectorului 5, plangeri penale dupa acuzatiile USR-PLUS privind falsificarea semnaturilor

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, sustine ca le-a facut plangeri penale pentru infractiunea de favorizare a infractorului ticalosilor deghizati in politicieni care falsifica si distribuie in spatiul public o serie de falsuri.

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea: O serie de ticalosi si infractori, deghizati in politicieni, falsifica si distribuie in spatiul public o serie de falsuri, constienti ca nu au nicio sansa sa ne invinga la urne. Am depus plangere penala (VIDEO)

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea, a anuntat ca a depus plangeri penale pe numele celor care au fabricat hartii si filmulete mincinoase privind strangerea de semnaturi in campania electorala pentru Pr.

Contestatiile depuse de Daniel Florea pentru a bloca candidatura liberalilor, respinse de Judecatoria Sectorului 5

Judecatoria sectorului 5 a respins, miercuri, toate cele patru contestatii depuse de primarul PSD, inca in functie, Daniel Florea, care a incercat blocarea artificiala a candidatului PNL Cristian Bacanu pentru pozitia de primar al sectorului si a candidatilor la Consiliul Local Sector 5 si Consiliul General al Municipiului Bucuresti din partea PNL, arata un comunicat de presa al liberalilor.

Scandalul semnaturilor false. Florea, catre PNL si USR-PLUS: V-ati transformat in pavaza lui Piedone si in trompeta finului lui Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea PSD), a facut plangeri penale dupa aparitia unui filmulet in care angajati ai primariei par ca falsifica semnaturi pentru candidatura sa si a primarului general Gabriela Firea. Daniel Florea a avut un mesaj si pentru PNL-USR-PLUS: v-ati transformat in pavaza lui Piedone si in trompeta finului lui Vanghelie.

VIDEO USR, sesizare la DNA si Politie. Acuza ca angajati ai Primariei Sectorului 5 ar falsifica semnaturi pentru candidaturile Gabrielei Firea si Daniel Florea Reactia primarului general - UPDATE

USR a sesizat DNA si Politia Capitalei, sustinand ca datele unor oameni cu conditii precare ar ajunge la functionari publici care le-ar falsifica semnaturile si le-ar folosi pe listele depuse la Autoritatea Electorala pentru candidaturile primarului general Gabriela Firea si primarului Sectorului 5, Daniel Florea. Vlad Voiculescu a postat pe Facebook un filmulet in care apar angajati ai Primariei Sectorului 5 care ar falsifica semnaturi pentru Firea si Florea.

Contestatiile lui Daniel Florea impotriva candidatilor liberali, respinse in instanta

Planurile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, de a bloca candidatura contracandidatului de la PN.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )