Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN CONTEXTUL PANDEMIEI A avut loc prima intalnire a consiliului care gestioneaza Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL PANDEMIEI A avut loc prima intalnire a consiliului care gestioneaza Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo

O comisie guvernamentala japoneza insarcinata cu formularea pasilor de combatere a pandemiei de coronavirus in perspectiva Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo, amanate de anul acesta pentru 2021, a avut, vineri, prima sa reuniune si va inainta un raport preliminar inainte de sfarsitul anului, transmite Kyodo, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cand a avut loc pe Terra prima confruntare armata intre oameni si extraterestri. Un general de armata face dezvaluiri

De-a lungul anilor, incepand de la Jules Verne si pana astazi, omenirea a incercat sa-si raspunda unei intrebari existentiale, si anumesuntem singuri in Univers? Pana acum aceasta intrebare a ramas fara raspuns, sau poate nu? Cand a avut loc pe Terra prima confruntare armata intre oameni si extraterestri Teoriile consairatiei cele maiuzate de-a lungul anilor .

Raed Arafat: Nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea revenirii in clase. Cred ca trebuie comunicat din ce in ce mai mult cu parintii

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a precizat ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la o eventuala amanare a revenirii elevilor in clase.

Raed Arafat spune ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar.

RAPORT OECD IN CONTEXTUL PANDEMIEI: Migrantii si minoritatile etnice sunt cei mai afectati de pe piata muncii

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a elaborat un raport despre diversitatea populatiei angrenate pe piata muncii. Pandemia a dezvaluit multe probleme la nivelul societatii, iar dovezile preliminare ar arata ca unele grupuri au avut mai mult de suferit, printre care migrantii si minoritatile etnice, scrie g4media.

APIA primeste cereri de ajutor de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor de bovine in contextul pandemiei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca se pot depune cererile de solicitare a ajutorului de stat pentru sustinerea activitatii crescatorilor din sectorul bovin in contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19, pe o perioada de 20 de zile lucratoare de la publicarea actului normativ in Monitorul Oficial, conform Agerpres.

Deputat PMP, ranit intr-un accident rutier ce a avut loc in Focsani

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost ranit in urma unui accident rutier produs vineri in orasul Focsani. Parlamentarul se afla in masina Camerei Deputatilor care a fost lovita in spate de un autoturism, transmite Mediafax.

Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de muzica! Si-a lansat prima piesa pe care poti sa o asculti aici

Noul sezon Chefi la cutite va incepe pe acorduri, caci reputatul bacatar Florin Dumitrescu s-a apucat de muzica! Chef-ul a inregistrat o piesa a carei versuri sunt adaptate pe soundtrack-ul melodiei Praf de stele a trupei Vita de vie. Mai multe detaii, in continuare. Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cantat in afara de pasiunea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )