Libnet.ro
UNICEF

18:30

Deputat PMP, ranit intr-un accident rutier ce a avut loc in Focsani

Hotnews Hotnews,
 Deputat PMP, ranit intr-un accident rutier ce a avut loc in Focsani

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost ranit in urma unui accident rutier produs vineri in orasul Focsani. Parlamentarul se afla in masina Camerei Deputatilor care a fost lovita in spate de un autoturism, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Focsani: Accident rutier cu masina in care se afla deputatul PMP Constantin Codreanu. Parlamentarul a suferit o fractura de coloana (VIDEO)

Deputatul PMP Constantin Codreanu a suferit o fractura de coloana, vineri dimineata, dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr-un accident rutier, pe centura municipiului Focsani. Acesta urmeaza.

Deputat, transportat la spital, dupa un accident rutier

Deputatul PMP Constantin Codreanu, care a suferit o fractura de coloana, dupa ce autoturismul in car.

Accident rutier cu trei victime, printre care si o fetita in varsta de opt ani

Un accident rutier soldat cu ranirea a trei persoane a avut loc, astazi, pe drumul judetean dintre localitatile Ionesti si Turceni.

Accident rutier grav pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite

Un accident grav a avut loc pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite in urma impactului dintre doua masini.

Un sofer beat mort a provocat un accident rutier pe Bulevardul Mamaia. Barbatul a refuzat recoltarea probelor biologice

Luni noapte, un barbat de 43 de ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a produs un accident rutier pe Bulevardul Mamaia.

Raed Arafat: Nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea revenirii in clase. Cred ca trebuie comunicat din ce in ce mai mult cu parintii

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a precizat ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la o eventuala amanare a revenirii elevilor in clase.

Raed Arafat spune ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar.

Cand a avut loc pe Terra prima confruntare armata intre oameni si extraterestri. Un general de armata face dezvaluiri

De-a lungul anilor, incepand de la Jules Verne si pana astazi, omenirea a incercat sa-si raspunda unei intrebari existentiale, si anumesuntem singuri in Univers? Pana acum aceasta intrebare a ramas fara raspuns, sau poate nu? Cand a avut loc pe Terra prima confruntare armata intre oameni si extraterestri Teoriile consairatiei cele maiuzate de-a lungul anilor .

Ce se intampla in Romania daca esti ministru si esti implicat intr-un accident rutier Cazul lui Lucian Bode

Masina in care se afla Lucian Bode si care a fost implicata in accidentul rutier din Arges era condusa de un angajat al Serviciului de Protectie si Paza SPP), au declarat pentru HotNews surse oficiale. Pentru ca au fost ranite doua persoane, a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar Politia asteapta informare oficiala de la SPP pentru a putea trimite dosarul Parchetului Militar. Concluziile Politiei sunt clare: masina oficialului a facut o depasire neregulamentara si a lovit, pe contrasens, un alt autoturism. Iohannis, intrebat daca considera ca Lucian Bode ar trebui sa demisioneze: Nu cred Accidentul in care a fost implicat cu greu poate fi comparat cu cel din coloana oficiala a lui Gabriel OpreaCiolacu: Iohannis trebuia sa ceara demisia lui Bode Trebuiau sa moara oameni? .

IN CONTEXTUL PANDEMIEI A avut loc prima intalnire a consiliului care gestioneaza Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo

O comisie guvernamentala japoneza insarcinata cu formularea pasilor de combatere a pandemiei de coronavirus in perspectiva Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo, amanate de anul acesta pentru 2021, a avut, vineri, prima sa reuniune si va inainta un raport preliminar inainte de sfarsitul anului, transmite Kyodo, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )