Libnet.ro
UNICEF

06:30

Controverse imobiliare intr-unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Adevărul Adevărul,
Controverse imobiliare intr-unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii. continuă pe Adevărul

Controverse imobiliare in unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India va intra in politica.Actorul Rajinikanth estecelebru pentru rolurile de bandit cu inima de aur

Actorul Rajinikanth, unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India, privit aproape ca un zeu in anumite parti ale tarii, si-a anuntat, duminica, planul de a intra in politica, scrie AFP. com.

Forbes: Cine sunt singurele trei femei din topul actorilor care au adus cele mai mari incasari filmelor in care au jucat

Revista Forbes a intocmit topul anual al actorilor care au adus cele mai mari incasari productiilor cinematografice in care au jucat rolurile principale. in clasamentul pe 2017 se afla doar trei actrite.

INFOGRAFIE Cele mai mari amenintari globale in 2018

Anul 2018 se anunta a fi unul dificil. Potrivit unor experti in politica externa, cel putin opt conflicte ar putea creste in intensitate, cele mai multe dintre acestea vizand si Statele Unite.

Cele mai mari amenintari globale in 2018 INFOGRAFIE

Anul 2018 se anunta a fi unul dificil. Potrivit unor experti in politica externa, cel putin opt conflicte ar putea creste in intensitate, cele mai multe dintre acestea vizand si Statele Unite.

Arabia Saudita a scumpit benzina cu 127%, dar pretul la pompa ramane unul dintre cele mai mici din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Piata noua intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Lucrarea de aproape 100.000 de euro, realizata de o firma de casa a primariei

Considerata una dintre cele mai bogate comune din Romania, fiind amplasata la marginea Timisoarei, comuna Dumbravita va avea o piata noua. Investitia este realizata de o firma care a beneficiat de mai multe contracte atrbuite direct de catre primarie.

Cele mai mari tranzactii de inchiriere de spatii logistice si industriale din 2017

In primele noua luni din anul trecut au fost livrati 215. 000 de metri patrati de spatii logistice si industriale, iar pana la finalul anului urmeaza sa fi livrat un total de 327. 000 de metri patrati, potrivit lui Costin Banica, Head of Industrial.

Arafat avertizeaza ca in mai multe orase au aparut panouri cu mesaje impotriva vaccinarii: Sunt un atentat la sanatatea publica

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca la Brasov, la Cluj si Iasi au aparut panouri publicitare cu mesaje impotriva vaccinarii, care reprezinta un atentat la sanatatea publica, relateaza News. ro. De asemenea, secretarul de stat spune ce acestea submineaza toate eforturile din ultimele luni prin care se incearca cresterea numarului copiilor vaccinati in Romania si prevenirea tragediilor precum cele din ultima perioada cauzate de rujeola, care a avut efectele cele mai grave asupra copiilor nevaccinati.

Proteste violente in Iran. Zece morti, in cele mai importante manifestatii publice contra Republicii islamice

Numarul mortilor a crescut la zece in urma manifestatiilor de duminica seara care au avut loc in mai multe orase iraniene, a indicat luni televiziunea de stat iraniana, fara sa ofere detalii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )