Libnet.ro
UNICEF

10:00

Controverse privind prima vizita externa a lui Donald Trump: Actiunile din jurul vizitelor sale ar arata comportament discriminatoriu la adresa femeilor

B1 B1,
Controverse privind prima vizita externa a lui Donald Trump: Actiunile din jurul vizitelor sale ar arata comportament discriminatoriu la adresa femeilor

Donald Trump efectueaza in aceasta perioada primul turneu extern de la investirea in functia de presedinte al Statelor Unite. Dar in loc ca toata lumea sa se focuseze pe mesajele transmise. continuă pe B1

Probleme mari in cuplul prezidential american: Melania a respins din nou in fata tuturor sa fie tinuta de mana de Donald Trump (VIDEO)

O noua vizita externa pentru Donald Trump, un alt motiv pentru presa tabloida sa speculeze privind probleme in relatia cu sotia sa, Melania. La fel ca si in vizita din Israel, Melania a.

Bruxelles-ul, sub stare de asediu. A sosit Donald Trump VIDEO INFOGRAFIE

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor si toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA Donald Trump.

INFOGRAFIE Bruxelles-ul, sub stare de asediu: a sosit Donald Trump. Liderul american se va deplasa cu Bestia, limuzina ce poate rezista la orice atac

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor ramane asa toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA Donald Trump.

Bruxelles-ul, sub stare de asediu. A sosit Donald Trump INFOGRAFIE

Bruxelles, imprejurimile capitalei belgiene, ba chiar si o buna parte a spatiului aerian al Belgiei sunt partial blocate si vor fi si toata ziua joi, pentru reuniunea la varf a Aliantei Nord-Atlantice la care participa pentru prima oara presedintele SUA, Donald Trump.

VIDEO. Donald Trump, in vizita la Vatican. Presedintele SUA se VA intalni cu papa Francisc

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a ajuns la Roma, intr-o prima etapa a turneului sau european.

FOTO + VIDEO. Donald Trump, in vizita la Vatican. Presedintele SUA se VA intalni cu papa Francisc

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a ajuns la Roma, intr-o prima etapa a turneului sau european.

Batranetea isi spune cuvantul: Donald Trump, epuizat dupa a doua vizita din cadrul turneului sau international (FOTO)

Turneul international al presedintelui american Donald Trump nu este unul acesta. Oboseala s-a instalat deja chiar inainte ca seful de stat sa dea curs celor doua intalniri cruciale pe care le v.

Vizita lui Donald Trump pune Italia si Belgia pe jar

Autoritatile italiene si cele belgiene au luat masuri draconice de securitate pe timpul prezentei presedintelui american, Donald Trump, in Peninsula si in Belgia, pentru summit-ul NATO.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns luni in Israel, dupa o vizita de doua zile in Arabia Saudita, in cadrul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )