Libnet.ro
UNICEF

22:45

Controverse in SUA, dupa ce o pizzerie din Florida a interzis accesul copiilor

Adevărul Adevărul,
Controverse in SUA, dupa ce o pizzerie din Florida a interzis accesul copiilor

O pizzerie foarte populara din Tampa, Florida, a decis sa le interzica accesul copiilor, invocand motive ce tin de siguranta. Decizia a divizat comunitatea locala si a starnit o dezbatere aprinsa privind discriminarea. continuă pe Adevărul

Cascadorii RASULUI: Boloni si Rednic au facut show dupa duelul din Belgia. iti trag un PUMN in gura daca spui ceva... (VIDEO, FOTO)

Veteranii Ladislau Boloni si Mircea Rednic, amandoi antrenori romani din Belgia, s-au intalnit in confruntare directa in ultima partida din etapa a 13-a. Meciul din teren,.

INTERVIU Carmen Lidia Vidu duce Jurnal de Romania la Viena: Proiectul acesta s-a nascut dintr-un blocaj de-al meu. Am simtit furie dupa incendiul din clubul Colectiv. Nu era loc nici de poezie, nici de candoare in viata mea. Era revolta, nerv pur

Jurnal de Romania. Sfantu Gheorghe si Jurnal de Romania. Constanta, primele doua spectacole ale proiectului Jurnal de Romania al regizoarei Carmen Lidia Vidu, ajung pe 15 noiembrie in fata publicului din Viena. Jurnal de Romania este un proiect conceput in cea mai zbuciumata perioada din istoria recenta a Romaniei - momentul Colectiv si protestele de amploare care au urmat - si o duce pe regizoare mai aproape ca niciodata de teatrul social. Un proiect nascut din furie, revolta, nerv pur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )