Libnet.ro
UNICEF

01:05

Controversele celui mai spectaculos loc din Sarmizegetusa. Cum este explicata refacerea marelui templu al dacilor

Adevărul Adevărul,
Controversele celui mai spectaculos loc din Sarmizegetusa. Cum este explicata refacerea marelui templu al dacilor

Timp de o luna, Sarmizegetusa Regia va fi inchisa publicului pentru refacerea celui mai spectaculos sanctuar din incinta asezarii dacice. Peste 100 de stalpi de lemn montati in 1980, ca replici pentru a arata conturul incaperilor templului antic, vor fi inlocuiti cu noi replici, printr-un proiect considerat necesar, dar care a starnit controverse. continuă pe Adevărul

11 suspecti in dosarul celui mai cumplit accident petrecut pe Autostrada Soarelui. Detalii din ancheta carambolului soldat cu 4 morti si 60 de raniti

Dosarul celui mai cumplit accident petrecut vreodata pe o autostrada din Romania este departe de a fi inchis. Anchetatorii inca nu stiu cine si cum a provocat carambolul din 5 noiembrie 2016, de pe Autostrada Soarelui, de la kilometrul 67, soldat cu 4 morti si 60 de raniti dupa ciocnirea in lant a 29 de autoturisme.

Topul celor mai nesanatoase tari din lume: pe ce loc se afla Romania, unde o persoana fumeaza in medie 1.600 de tigari pe an

Acoolul, tigarile si obezitatea plaseaza statele din Europa de Est printre cele cu cei mai nesanatosi locuitori. Iata, asadar, care sunt cele mai nesanatoase tari din lume si unde se afla Romania pe lista.

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra cu 3%, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut, luni, la bursa ICE Futures din Londra cu 3 procente, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii si al tensiunilor geopolitice.

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

Cea mai grasa femeie din lume a murit

O femeie din Egipt, care a cantarit la un moment dat aproape 500 de kilograme si a fost considerata cea mai grasa femeie din lume, a decedat luni. Eman Ahmed Abd El Aty a decedat in urma unei insuficie.

A murit cea mai grasa femeie din lume. Ea cantarea jumatate de tona

Eman Ahmed Abd El Aty, considerata cea mai grasa femeie din lume, a murit luni dimineata, intr-un spital din Abu-Dabi, potrivit bbc. com. Avea 37 de ani si, dupa ce suferise o operatie de micsorare a.

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, dupa ce unii dintre cei mai importanti producatori au declarat, in cadrul unei intalniri in Viena, ca piata globala se indreapta spre echilibru.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca, dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )