Libnet.ro
UNICEF

12:00

Contul de Facebook a lui Gheorghe Dinca a fost gasit. Ce date contine pagina sa

Antena3 Antena3,
Contul de Facebook a lui Gheorghe Dinca a fost gasit. Ce date contine pagina sa

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, contul de Facebook al suspectului de la Caracal. Criminalul si-a deschis in urma cu cativa ani contul cu numele de George Dinca. Se pare ca un vecin mai tanar l-a ajuta. continuă pe Antena3

Consulul Romaniei din Bari, detalii despre Gheorghe Dinca: Nu exista date ca acest cetatean ar fi avut inderdictii in Italia

Mihai Gadea a prezentat in exclusivitate la Antena 3, un interviu cu consulul Romaniei la Bari,Lucretia Tanase. Nu exista date ca acestcetateanGheorghe Dinca ar fi avut legaturi in.

ASTA SCHIMBA TOTUL! E iNGROZITOR! CE AU GASIT politistii in LAPTOPUL lui GHEORGHE DINCA

Anchetatorii au gasit si laptopul lui Gheorghe Dinca, pe care l-au ridicat sa il verifice! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE.

Cum si-au descris tatal fiul si fiica lui Gheorghe Dinca. A fost un tata foarte muncitor, toata viata a muncit ca sa-si educe copiii

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca, a spus la Sinteza Zilei ca afost contactat de fiica inculpatului, Daniela Dinca. M-am intalnit cu fiica si fiul.

Mai multi protestatari din fata casei lui Gheorghe Dinca au fost amendati de politisti si jandarmi

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru.

Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop, dat afara de la perchezitiile din casa monstrului Gheorghe Dinca

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie. Procurorii DIICOT iau in calcul sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti.

Descoperire-scandaloasa in cazul lui Gheorghe Dinca. Ce au gasit anchetatorii cand au intrat pe Facebook. Surpriza colosala pe contul criminalului

Surpriza de proportii pentru anchetatori: in ciuda fatadei sale de om lipsit de contact cu lumea, asasinul din Caracal folosea tehnologie moderna. Cu fiecare zi care trece, povestea lui Gheorghe Dinca devine.

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Ce au gasit anchetatorii pe stickurile lui Gheorghe Dinca. Asta explica tot comportamentul sau

Descoperiri halucinante in cazul Caracal! Anchetatorii au decoperit ce avea Gheorghe Dinca pe cateva stickuri. Primele perchezitii ale device-urilor detinute de criminalul de la Caracal au scos la iveala tot. Ce s-a gasit pe stickurile detinute de Gheorghe Dinca? Anchetatorii au descoperit lucruri de-a dreptul socante in device-urile lui Gheorghe Dinca. Pe acestea se aflau .

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca. Dezvaluirile soc facute de avocatul familiei Luizei

Avocatul familiei Luizei face o noua dezvaluire soc. La perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca ar fi fost gasite un aparat foto si un laptop. Deocamdata sunt analizate doar telefoanele care au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )